21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναγιώτης Τριβυζάς: Ο πρώην της Σταυρούλας του Survivor αποκάλυψε το φύλο του μωρού

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρωταθλητής στίβου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του στην αποκάλυψη του φύλου του μωρού που περιμένει.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς, ο πυροσβέστης και πρωταθλητής στίβου μας, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό και από την σχέση, τον γάμο και το διαζύγιο από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή του Survivor, είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό πως θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.

https://www.instagram.com/p/C2nEQ98Ngdw/

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Απάντησε στο αν θα ξαναμπεί στο Survivor και «υπερασπίστηκε» Ασημίνα και Δαλάκα

Ο Παναγιώτης είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Περιστέρι, ζει και Προπονείται στην πρωτεύουσα μέχρι και σήμερα, ενώ εκτός του πρωταθλητισμού ανήκει στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος και είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας στη σκυταλοδρομία 4χ100μ. Τελευταία, έγινε γνωστό πως μετά το διαζύγιο από την Σταυρούλα, ο Παναγιώτης είναι ξανά ερωτευμένος με την Ιωάννα Καραΐσκου, συγκατοικούν και περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Και μόλις σήμερα, στο πάρτι αποκάλυψης του φύλου του μωρού, έγινε γνωστό πως ο πρωταθλητής θα αποκτήσει μια κόρη.

Ο τρόπος που αντέδρασε στα νέα ο Τριβυζάς ήταν επικός.

https://www.instagram.com/p/C1Jg4_LNqCe/

Σε σχόλιο της, η Στέλλα Ανδρεάτου, πρώην παίκτρια του Survivor, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τέλεια αντίδραση!!! Άξιος και σίγουρα θα γίνεις υπέροχος πατέρας»

Εδώ και έξι μήνες είμαι με έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο, με ένα υπέροχο πλάσμα.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή μετά τον γάμο και στη συνέχεια τον χωρισμό του από την επί 5,5 χρόνια σύντροφό του και επίσης αθλήτρια, Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Παναγιώτης Τριβυζάς αποκάλυψε πριν μερικούς μήνες ότι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ιωάννας Καραΐσκου.

«Εδώ και έξι μήνες είμαι με έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο, με ένα υπέροχο πλάσμα. Είμαι πολύ τυχερός που είμαι με την Ιωάννα, περνάμε πολύ ωραία. Δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του αθλητισμού, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι διευθύντρια σε μεγάλη εταιρεία. Γνωριστήκαμε σε κοινή φιλική παρέα. Όλα τα δύσκολα τα έχω αφήσει πίσω μου και προχωρώ μπροστά. Είμαι πολύ χαρούμενος και έχω την απόλυτη στήριξη και τη μέγιστη ψυχολογία για να πετύχω τους στόχους μου.

https://www.instagram.com/p/C1jkfUqsbeH/

Είναι ένας πάρα πολύ ώριμος άνθρωπος και δεν μας ενδιέφερε αν είναι νωρίς για να συγκατοικήσουμε. Έχουμε περάσει και οι δύο δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μας και υπήρχε κοινό σημείο επαφής για να δούμε αν ταιριάζουμε», είχε πει χαρακτηριστικά.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό