17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παγιδευμένοι: Ο Παναγιώτης πεθαίνει- Όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανατροπές και αποκαλύψεις στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στην αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι. 

Ύστερα από συμπλοκή στο σπίτι του Βερβερίδη, ο Δημήτρης πυροβολεί τον Παναγιώτη και ο νεαρός αφήνει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, ενώ ο Ανδρέας τραυματίζεται και δίνει μάχη να παραμείνει ζωντανός. Τότε, ο Πάνος ορκίζεται εκδίκηση και ο Χατζής τον βοηθάει να παγιδέψει τον εισαγγελέα Μαρκέτο.

Ύστερα από μία συμπλοκή στο σπίτι του Πάνου Βερβερίδη, τόσο ο Ανδρέας όσο και ο Παναγιώτης καταλήγουν σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο. 0 πρώτος έχει δεχτεί πυρά στο στήθος από τον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία του πηγαδιού, ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε στο πόδι, καθώς την ώρα που προσπαθούσε να το σκάσει τον πυροβόλησε ο Δημήτρης. Αμέσως όλοι μαθαίνουν για το αιματηρό περιστατικό και όσα έχουν συμβεί και σπεύδουν στο νοσοκομείο. Έπειτα από λίγο, ο Πάνος Βερβερίδης ενημερώνεται από τους γιατρούς ότι ο εγγονός του δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή, καθώς το πρόβλημα που έχει με την αιμοφιλία στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του. Όταν ο Δημήτρης μαθαίνει ότι ο Παναγιώτης πέθανε εξαιτίας του, παθαίνει σοκ.

Συγχρόνως, ο Ανδρέας χαροπαλεύει και δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ η Άννα, η Αγγελική και ο Σταύρος βρίσκονται στο πλευρό του. Παράλληλα, στηρίζουν και τον Δημήτρη, τονίζοντάς του ότι βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα. Εντω μεταξύ, η Δανάη μαθαίνει ότι ο πατέρας της δέχτηκε σφαίρα στο στήθος από έναν ύποπτο και σπεύδει στο νοσοκομείο για να είναι δίπλα στον Ανδρέα. Ο χρόνος κυλάει αργά και βασανιστικά για όλους στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη.

Τον προσεγγίζει ο Πάνος και τον απειλεί ευθέως ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να πληρώσει για τον θάνατο του Παναγιώτη. Μάλιστα, έχει στο πλευρό του τον Αλέκο Χατζή, ο οποίος μέσα από όσα έχουν συμβεί αναζητά τρόπους προκειμένου να παγιδέψει τον Δημήτρη για να τον εκδικηθεί. Την επόμενη ημέρα η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα δείχνει να σταθεροποιείται, ενώ η Δανάη δεν φεύγει ούτε λεπτό από το πλευρό του πατέρα της, όπως και οι φίλοι του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό