24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παγιδευμένοι: Η Άννα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της οικογένειάς της

Ειδήσεις Ελλάδα

 Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας ανακρίνουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να φτάσουν στην αλήθεια γύρω από τον φόνο του Άκη, ενώ η Άννα αναλαμβάνει την υπεράσπισή τους. Παράλληλα, η σχέση του Σταύρου και της Αγγελικής συνεχίζει να δοκιμάζεται…

Τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Ανδρέας είναι αποφασισμένοι να αποσπάσουν την αλήθεια από τα δικά τους πρόσωπα σχετικά με τη δολοφονία του Άκη και για αυτόν τον λόγο συνεχίζουν τις ανακρίσεις, φέρνοντας όλους τους εμπλεκόμενους σε δύσκολη θέση. Εν τω μεταξύ, η Άννα έχει μάθει κάποια στοιχεία για τον εν-λόγω φόνο και δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι δικοί της άνθρωποι τής έκρυβαν ένα τόσο μεγάλο μυστικό.

Μάλιστα, η δυναμική δικηγόρος είναι πολύ θυμωμένη μαζί τους, καθώς τόσο, καιρό τής έλεγαν ένα σωρό ψέματα και δείχνει αποφασισμένη να μην τους συγχωρήσει. Ωστόσο, οι εξελίξεις στο ζήτημα του ανεξιχνίαστου φόνου είναι ραγδαίες και σύντομα έρχονται στο φως κάποιες ανατρεπτικές αποκαλύψεις. Όσα γίνονται γνωστά εξοργίζουν την Άννα ακόμα περισσότερο. Παρ’ όλα αυτά, η ίδια αποφασίζει να μην εγκαταλείψει τα αγαπημένα της πρόσωπα αυτήν την τόσο δύσκολη στιγμή της ζωής τους. Έτσι, αναλαμβάνει να σταθεί για άλλη μια φορά δίπλα στην οικογένειά της και να γίνει η συνήγορος υπεράσπισής τους. Την επόμενη ημέρα τα στοιχεία «δένουν» και η Αστυνομία βρίσκεται πια στα ίχνη τους. Μάλιστα, με όσα έχει ο Ανδρέας στα χέρια του η σύλληψή τους είναι πλέον μονόδρομος. Η ομολογία, όμως, του ενός σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία, ενώ την ίδια στιγμή ο πραγματικός ένοχος αποκαλύπτεται για πρώτη φορά.

Ο δεσμός του Σταύρου και της Αγγελικής συνεχίζει να δοκιμάζεται μετά την ατυχή πρόταση γάμου που έκανε ο εισαγγελέας στην αγαπημένη του. Εν τω μεταξύ, η έρευνα για την εξαφάνιση της γυναίκας και της κόρης του Φαίδωνα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και η Αγγελική είναι αποφασισμένη να φτάσει στην αλήθεια. Στη συνέχεια, η κατάθεση της νύφης του Φαίδωνα φαίνεται να αποτελείτο κλειδί της υπόθεσης. Όμως, την ίδια ώρα, περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Από την άλλη, δύσκολη είναι η κατάσταση και στην οικία Μαρκέτου, καθώς ο Γεράσιμος βρίσκει το θάρρος και αποκαλύπτει στον Σπύρο την αλήθεια για τη Μελίνα και τον μικρό Μιχαήλ, προκαλώντας μεγάλο σοκ στον γιο του.

Παγιδευμένοι

Μάλιστα, ο Σπύρος, μη μπορώντας να διαχειριστεί τα όσα έμαθε και βράζοντας από θυμό, διώχνει κακήν κακώς τον πατέρα του από το σπίτι. Ταυτόχρονα, ο Θοδωρής ακολουθεί τον παππού του και μαθαίνει το μυστικό που κρύβει τόσο καιρό. Έτσι, οι σχέσεις όλων δοκιμάζονται για άλλη μία φορά. αποκαλύπτεται για πρώτη φορά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό