19.4 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Παίρνει μπρος με τον ‘Βασιλιά Μίδα’ η Μοντερέι

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΝΤΕΝΙΣ ΜΑΡΚΟ
15.03.2022 | 14:37

Ο Βίκτορ Μανουέλ Βουσετίτς
2022 CHRISTIAN PALMA, FILE/ASSOCIATED PRESS

Η Μοντερέι προσπαθεί να ανακάμψει, δεν εντυπωσιάζει μεν ακόμα, ωστόσο έχει επιστρέψει στον δρόμο των νικών μετά από την απόλυση του Αγκίρε. Ποντάρισμα στο 1.70.

Κατρακυλάει ο άσος της Μοντερέι εδώ και αρκετές ώρες στο ματς με τη Χουάρες σε αναμέτρηση για την πέμπτη αγωνιστική του Κλαουσούρα. Όγδοη η γηπεδούχος με 12 βαθμούς και στο -6 από την τετράδα μετά από οκτώ ματς. 15η Χουάρες με 8 βαθμούς μετά από 9 ματς. Από το αρχικό 1.60 πλέον κυκλοφορεί στο 1.40 κατά μέσο όρο και τις επόμενες ώρες ίσως πέσει και άλλο.

Η κατάσταση με τον Αγκίρε δεν πήγαινε πια στη Μοντερέι, ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορούσε να γυρίσει την κατάσταση, εδώ και καιρό δεχόταν πολλή κριτική. Δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση, η ομάδα είχε ξεκινήσει στραβά, ενώ η αποτυχία στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, έφερε έντονη γκρίνια και αναβρασμό από πλευράς κόσμου.

Με τον Βουσετίτς, τον “Βασιλιά Μίδα” του μεξικάνικου ποδοσφαίρου, τα πράγματα είναι αλλιώς πλέον στο Μοντερέι. Μετά το 0-0 με τη ζόρικη Λεόν η ομάδα πέτυχε δύο τονωτικές νίκες, αμφότερες με 2-1 κόντρα σε Κλαμπ Αμέρικα και Μασατλάν. Δεν ήταν νίκες που μπορούν να προκαλέσουν ντελίριο ενθουσιασμού, αλλά το θετικό είναι πως οι Ραγιάδος ανακάμπτουν με σταθερά βήματα. Η βελτίωση είναι αισθητή στην οικοδέσποινα, το κλίμα έχει αλλάξει προς το καλύτερο και η ομάδα κάνει πιο εύκολα φάσεις. Έφυγε ξεκάθαρα η πίεση και οι παίκτες προσπαθούν κατά κάποιο τρόπο να αποδείξουν πως για την κατρακύλα έφταιγε μόνο ο Αγκίρε. Λογικά εκτός απόψε ο ταλαντούχος επιθετικός Φούνες Μόρι.

Το αποψινό ματς είναι στα μέτρα της οικοδέσποινας, η Χουάρες είναι πολύ προβληματική, δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, έχει πάρα πολλά ζητήματα να λύσει, δέχεται φάσεις με το τσουβάλι, δεν κερδίζει εδώ και έξι ματς, ενώ δεν έχει και την ποιότητα, εκτός από το μομέντουμ, για να κοιτάξει στα μάτια τη Μοντερέι. Στο 1.70 το συνδυαστικό στοίχημα 1 & over 1,5. Θα ψάξει μια καλή νίκη κόντρα σε μια ομάδα που θα παίξει φουλ άμυνα η Μοντερέι, αφού ακολουθεί το μεγάλο ματς με την Τίγκρες την επόμενη αγωνιστική.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μοντερέι – Χουάρες: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.70), 05:06

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό