22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παίκτης που ήταν στη λίστα του Ολυμπιακού κατέρρευσε στο γήπεδο

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκαριστικές στιγμές στο Κατάρ. Ο Άντι Ντελόρ κατέρρευσε στο χορτάρι κατά τη διάρκεια τελικού του Qatar Stars Cup, μεταξύ της Ουμ Σαλάλ και της Αλ Αραμπί.

Στο 17ο λεπτό του αγώνα, δέκα λεπτά αφού χάρισε με το γκολ του το προβάδισμα στην ομάδα του, ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε στο έδαφος, ξεσπώντας σε σπασμούς.Όλοι «πάγωσαν» αλλά γρήγορα οι παίκτες των δύο ομάδων και τα ιατρικά τιμ έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ντελόρ ανέκτησε τις αισθήσεις του και κάθισε στον πάγκο της ομάδας του για να παρακολουθήσει το υπόλοιπο του αγώνα. Μάλιστα, δεν χρειάστηκε ούτε να μεταβεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Για την ιστορία, το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου επικράτησε η Ουμ Σαλάλ.

Ο Άντι Ντελόρ είχε απασχολήσει έντονα τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. Τότε, ο 32χρονος αγωνιζόταν στην Ναντ. Τελικά, τον αγόρασε η Ουμ Σαλάλ έναντι 2,5 εκατ. ευρώ.

Φέτος μετράει 12 εμφανίσεις με την ομάδα του Κατάρ, με απολογισμό 5 γκολ και 4 ασίστ. Από τη σεζόν 2018/19 μέχρι 2020/21, ήταν ο βασικός επιθετικός της Μονπελιέ, με την οποία συμπλήρωσε 106 συμμετοχές και μέτρησε 47 γκολ και 21 ασίστ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό