20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πήρα ρόλο χάρη σε γυμνόστηθη φωτογραφία μου που είχε δημοσιευτεί

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ηθοποιός αποκαλύπτει πώς έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά «Μάνα είναι μόνο μία»

Άγνωστες ιστορίες από τη σειρά «Μάνα είναι μόνο μία», στο οποίο πήρε το ρόλο της κόρης με αφορμή όχι τις υποκριτικές της ικανότητες, αλλά το στήθος της, αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Ναταλία Δραγούμη.

«Πώς πήρα τον ρόλο στο μάνα είναι μόνο μία; Τελείωσα το Εθνικό, πήγα στο Παρίσι, γύρισα μετά από 2 χρόνια, είχα φίλο τον γνωστό φωτογράφο Γιώργο Καλφαμανώλη, κάναμε διακοπές στην Ύδρα και με είχε βγάλει μια γυμνόστηθη φωτογραφία την ώρα που έβγαινα από τη θάλασσα. Με παίρνει ο Γιώργος και μου λέει “Γίνεται ένα καινούριο περιοδικό, να βάλουμε τη φωτογραφία αυτή που είσαι γυμνόστηθη, που βγαίνεις από τη θάλασσα;”. Λέω “και δεν την βάζεις;”. Και γράψαμε “Με λένε Ναταλία Δραγούμη, τελείωσα τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, πήγα στο Παρίσι και τώρα ψάχνω για δουλειά”».

«Βγήκε το περιοδικό και με παίρνουν από το Στούντιο ΑΤΑ, η Φρόσω Ράλλη και μου λέει “είδαμε τη φωτογραφία σου αυτή και θέλουμε να έρθεις να σε δούμε για να παίξεις σε ένα σίριαλ που ετοιμάζουμε, να κάνεις την κόρη της Μαίρης Χρονοπούλου”. Πήγα με τη μηχανή μου και αμέσως πήρα τον ρόλο», αποκαλύπτει η Ναταλία Δραγούμη. «Μόνο που το σκέφτομαι, ότι δεν φορούσα από πάνω, μου φαίνεται τρελό. Το μαγιό μου τότε ήταν στρινγκ και χωρίς από πάνω. Δεν είχα άλλο μαγιό, αυτό ήταν», λέει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Χρονοπούλου με συμβούλευσε να σφίγγω τα οπίσθια μου

Για τις… συμβουλές της Μαίρης Χρονοπούλου στην Ναταλία Δραγούμη, η ηθοποιός αποκάλυψε σπαρταριστές λεπτομέρειες. «Η Μαίρη με είχε συμβουλέψει να σφίγγω τα οπίσθιά μου στα κοντινά πλάνα, ώστε να βγαίνω πιο λαμπερή. Mου έλεγε να είμαι πάντα 10 κιλά πιο κάτω από το κανονικό μου, ώστε να βγαίνω “όπως πρέπει” στην κάμερα», δήλωσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό