16.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πέννυ Μπαλτατζή: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της!

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, 11:40

Η Πέννυ Μπαλτατζή έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της από τον Χρήστο Τζούτη και όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Πέννυ Μπαλτατζή απαθανάτισε και δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της συνοδεύοντάς την με ένα άκρως τρυφερό κείμενο.

Η ανάρτηση της Πέννυς Μπαλτατζή:

«Λίγες ώρες πριν το θερινό ηλιοστάσιο, λίγες ώρες πριν την ημέρα της μουσικής αυτό το νεραϊδάκι μας καλοδέχτηκε για γονείς του πάνω στη γη. Αποφασισμένη κι αυτή στις 35 εβδομάδες και 3 ημέρες να γεννηθεί ακριβώς όπως και ο αδελφός της. Κι ενώ αυτή η εγκυμοσύνη με είχε βρει ιδιαίτερα ευάλωτη συναισθηματικά και ψυχικά ,αυτό το κορίτσι ήρθε και μου έδωσε δύναμη να ανέβω το πιο ψηλό βουνό. Δε χρειάστηκε καν να προσπαθήσω για να την πάρω στην αγκαλιά μου,ήταν όλα υπέροχα και το τοκετός εύκολος αν και είχα από πολύ νωρίς συσπάσεις. Αρχίζει ένα καινούριο ταξίδι που με συναρπάζει ήδη, γιατί είναι μαχήμια αυτά τα οριακά προωράκια και ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν, είναι αυτόνομα και επαναστατικά πλάσματα και εγώ γουστάρω πολύ» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Πέννυ Μπαλτατζή.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Να υπενθυμίσουμε, πως η Πέννυ Μπαλτατζή έχει ακόμη ένα παιδί, των δύο ετών Κάρολο.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό