20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πέθανε ο Φάνης Δημοσχάκης – Η ανακοίνωση της ΝΔ

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέθανε χθες Κυριακή (14/4), σε ηλικία 80 ετών, ο πρώην βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Φάνης Δημοσχάκης.

Όπως έγινε γνωστό, αύριο Τρίτη (16/4) στις 11.00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Ισαάκιο Έβρου.

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή του κόμματος, Θεοφάνη Δημοσχάκη», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ενώ σε ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή Έβρου της ΝΔ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος και την ευγνωμοσύνη της για όσα προσέφερε στον τόπο τον οποίο υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ποιος ήταν ο Φάνης Δημοσχάκης

Γεννηθείς το 1944 στο Ισαάκειο, με σπουδές στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακές σπουδές στο Βερολίνο, ο Θεοφάνης Δημοσχάκης διετέλεσε βουλευτής Έβρου με τη Νέα Δημοκρατία στο χρονικό διάστημα από το 1989 έως το 2004.

Υπήρξε μέλος της Νεολαίας της ΕΡΕ και μεταδικτατορικά διατέλεσε στέλεχος της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου της Ν.Δ.

Συλλυπητήρια από Τασούλα

Τη θλίψη του για την εκδημία του πρώην βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Θεοφάνη Δημοσχάκη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρετούμε μία ξεχωριστή προσωπικότητα, έναν άνθρωπο που διακρίθηκε για την ακεραιότητα, την αφοσίωση και το ήθος του, τόσο στην πολιτική όσο και στην επαγγελματική του διαδρομή.

Ο Θεοφάνης Δημοσχάκης υπήρξε αταλάντευτα προσηλωμένος στις αξίες του, υπηρετώντας το δημόσιο βίο με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό των πολιτών του τόπου μας. Δείγμα της συνέπειας και της κοινωνικής του ευαισθησίας, αποτελεί η έμπρακτη και αναγνωρισμένη προσφορά του προς τους συμπολίτες του στον Έβρο, οι οποίοι συνολικά πέντε φορές, από το 1989 έως το 2004, τον τίμησαν με την ψήφο τους ως βουλευτή με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια, στους οικείους του και ιδιαίτερα στον ανιψιό του εκλιπόντος, βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιο Δημοσχάκη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό