23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πέθανε γνωστό μοντέλο παραμονές των Χριστουγέννων

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο της μόδας η είδηση του θανάτου της Λιάνας – Εύας Αμούτζα. Το μοντέλο καταγόταν από τον Βόλο, αλλά διέμενε χρόνια στην Αθήνα, όπου δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά. Η Λιάνα Εύα – Αμούτζα «έφυγε» τη ζωή της παραμονές των Χριστουγέννων λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

To μοντέλο Λιάνα-Εύα Αμούτζα

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας ως μοντέλο, είχε πρωταγωνιστήσει σε video clip διαφόρων τραγουδιστών, μεταξύ των οποίων στο τραγούδι “Λόγω τιμής” του Θάνου Πετρέλη, ενώ έκανε επίσης πολλά εξώφυλλα σε μεγάλα περιοδικά, όπως το ELLE.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του taxydromos.gr η γυναίκα, άφησε την τελευταία της πνοή παραμονές Χριστουγέννων, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους.

Η θλιβερή είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή μέσα από την ανάρτηση του πολύ καλού της φίλου, Χρήστου Κολοβού, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά,

«Μου έλεγες εμείς θα γεράσουμε μαζί φιλαράκο…και θα χαμογελάμε πάντα όμως δεν κράτησες τον λόγο σου και έφυγες μακριά χωρίς επιστροφή. Εγώ κρατάω τις καλές στιγμές θα σε αγαπώ πάντα και θα θυμάμαι το χαμόγελο σου».

Στον θάνατο της αναφέρεται επίσης η ανάρτηση της βολιώτισσας τραγουδίστριας Μαρίας Μπέλλου, η οποία έγραψε στα social media σχετικά: «Καλύτερες φίλες στα εφηβικά μας χρόνια σχεδόν αδελφές. Σ’ αγαπάω καλό ταξίδι στο φως. Παίρνεις ένα κομμάτι της καρδιάς μου μαζί σου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό