21.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς πρώην παίκτης της Ρόμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Θλίψη στην Ρόμα και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Όπως έγινε γνωστό την Δευτέρα (25/05) ο πρώην ποδοσφαιριστής των «τζαλορόσι», Τζόζεφ Μπουάσε Περφέξιον, «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 21 ετών, από ανακοπή καρδιάς.

Ο εκλιπών, είχε φτάσει στην Ιταλία το 2016 ως πρόσφυγας, μαζί με άλλα παιδιά από το Καμερούν. Αρχικά εντάχθηκε στην Liberi Nantes (ομάδα που αποτελείται ως επί το πλείστον από πρόσφυγες) και με τις επιδόσεις και την παρουσία του εκεί ως αμυντικός μέσος, τράβηξε πάνω του το ενδιαφέρον των ανθρώπων των τμημάτων υποδομής της Ρόμα. 

Μετά από λίγους μήνες δοκιμάστηκε και κέρδισε την παρουσία του στην ακαδημία των «Ρωμαίων». Παρά το γεγονός ότι έκανε πολλές προπονήσεις (και) με την πρώτη ομάδα της Ρόμα υπό τις οδηγίες του Λουτσιάνο Σπαλέτι, έχοντας στο πλευρά του παίκτες σούπερ-σταρ όπως ο Φραντσέσκο Τότι και ο Ντζέκο, δεν βρήκε πολλές ευκαιρίες και δόθηκε δανεικός στη Βιτσέντζα και τη Serie B. 

Το 2018 αποχώρησε από την οικογένεια της Ρόμα και έμεινε χωρίς ομάδα μέχρι τον Φεβρουάριο, όταν και υπέγραψε συμβόλαιο στην Ουνιβερσιτατέα Κλουζ που αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία Ρουμανίας.

Η διοίκηση της Ρόμα, κλονισμένη από τον χαμό του νεαρού Καμερουνέζου, ανέβασε στους επίσημους λογαριασμούς της ιταλικής ομάδας, στο Twitter και στο Instagram «αποχαιρετιστήριο» μήνυμα, στο οποίο έγραφε: «Η Ρόμα θρηνεί τον θάνατο του πρώην παίκτη της ομάδας νέων Τζόζεφ Μπουάσε Περφέξιον και “αγκαλιάζει” τα αγαπημένα του πρόσωπα σε αυτή την πολύ οδυνηρή στιγμή».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό