24.3 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Ο Sasha Selipanov ανοίγει το δικό του σχεδιαστικό στούντιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Alexander “Sasga” Selipanov είναι ο Ρώσος σχεδιαστής αυτοκινήτων, που στο βιογραφικό του έχει την Bugatti Chiron, το Vision Gran Turismo concept, αλλά και τα εντυπωσιακά concept study της Ferrari 612 GTO Concept και της νέας γενιάς της Porsche 911.
Επιπλέον, το Δεκέμβριο του 2016 ανέλαβε την θέση του επικεφαλής σχεδιασμού της Genesis, για να μεταγραφεί στην ίδια θέση 2,5 χρόνια αργότερα στην Koenigsegg, σχεδιάζοντας τη Gemera.

Εδώ και κάποιους μήνες ο Selipanov αποτελεί παρελθόν από τη σουηδική εταιρία, και τώρα μαθαίνουμε ότι ίδρυσε το δικό του στούντιο σχεδιασμού, που το ονομάζει Hardline27. Σε δηλώσεις του για το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα, ο Selipanov -ο οποίος είναι και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας- τόνισε:
Με τη Hardline θέλουμε να επαναφέρουμε τον σχεδιασμό αυτοκινήτων στις ρίζες του! Εστιάζουμε σε αυτό που είναι πιο κοντά στην καρδιά μας: την ασυμβίβαστη αυτοκινητιστική ομορφιά στη διασταύρωση λειτουργίας, απόδοσης και τέχνης.
Η φράση “η ομορφιά είναι στο μάτι του θεατή” είναι ανοησία. Η αληθινή ομορφιά είναι σίγουρα απόλυτη. Η προσπάθεια για αυτό είναι η αποστολή μας.
Ως αρχιτέκτονες οχημάτων και εταιριών, προσεγγίζουμε τα έργα ολιστικά. Η ψηφιακή μας διαδικασία προσφέρει ποιότητα, αποτελεσματικότητα και φινέτσα στους πελάτες μας, όχι μόνο στην αυτοκινητοβιομηχανία αλλά και σε παρακείμενες βιομηχανίες.
Προερχόμαστε από υπόβαθρα όπου γίνονται ανεκτά μόνο τα υψηλότερα πρότυπα και φέρνουμε αυτή την ακούραστη ηθική σε κάθε έργο και κάθε πελάτη.

Σύμφωνα με τη Hardline27, τα σχέδια θα γίνονται ψηφιακά, ώστε να μειώνεται ο χρόνος μεταξύ της έναρξης της φάσης σχεδιασμού και του τελικού προϊόντος. Ταυτόχρονα, ο ψηφιακός σχεδιασμός έχει τη δυνατότητα να μειώσει το κόστος, καθώς μπορεί να μειώσει την ανάγκη για φυσικά πρωτότυπα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό