20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Mπάιντεν φίλησε το κεφάλι της Μελόνι

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια ιδιαίτερη θερμή στιγμή απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός ανάμεσα στον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, και την Ιταλίδα πρωθυπουργό, Τζόρτζια Μελόνι, στον Λευκό Οίκο την Παρασκευή.

Το θερμό κλίμα ανάμεσα στους δυο ηγέτες ήταν τέτοιο που ο Τζο Μπάιντεν έσκυψε και φίλησε στο κεφάλι την ομόλογό του προκαλώντας ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Αμερικανός πρόεδρος υποδέχτηκε – σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa – την Ιταλίδα ομόλογό του στο Οβάλ Γραφείο με το τραγούδι του Ρέι Τσαρλς «Georgia on my mind», ενώ κατά την αποχώρησή της, την αποχαιρέτησε, φιλώντας τη στο κεφάλι, με το συγκεκριμένο βίντεο να έχει γίνει ήδη viral στο Twitter.

Ενδιάμεσα, οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν με φόντο τα γεγονότα στην Ευρώπη αλλά και τη Μέση Ανατολή. Δεν δίστασαν να επαναλάβουν για ακόμη μια φορά την υποστήριξή τους προς την Ουκρανία, τη δέσμευσή τους να αποφύγουν μια κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή και να υπερασπιστούν το δικαίωμα ναυσιπλοΐας στην Ερυθρά Θάλασσα, που απειλείται από τις επιθέσεις των Χούθι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό