15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Leclerc δεν είναι απογοητευμένος από τη Ferrari

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά το τέλος του Βελγικού Grand Prix o Charles Leclerc ρωτήθηκε κατά πόσο νοιώθει απογοητευμένος σχετικά με την απόφαση της Ferrari να τον βάλει πολύ αργά για αλλαγή ελαστικών προκειμένου να σημειώσει τον ταχύτερο γύρο του αγώνα και να πάρει τον επιπλέον πόντο.
Η Ferrari κάλεσε τον Leclerc στα pit 2 γύρους πριν το τέλος του αγώνα, χάνοντας την θέση του από τον Alonso, με τον Μονεγάσκο να μην καταφέρνει να πετύχει τον ταχύτερο γύρο, ενώ πήρε και ποινή 5 δευτερολέπτων για υπερβολική ταχύτητα στο pit lane.

Ο Leclerc είπε:
Δεν είμαι απογοητευμένος με τη στρατηγική της ομάδας. Η ποινή δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα. Στο τέλος, είναι πιο απογοητευτικό να βλέπεις την διαφορά στον ρυθμό που υπήρχε μεταξύ της Red Bull και εμάς. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε.
Αν κοιτάξετε τη Red Bull, ήταν σε άλλο επίπεδο και βρήκαν κάτι αυτό το Σαββατοκύριακο που είναι λίγο ανησυχητικό για εμάς. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει γίνει εξαιρετική δύσκολη.
Προς το παρόν, δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς τι έχει κάνει η Red Bull. Είναι ακόμα εξαιρετικά γρήγοροι στις ευθείες, φαίνεται ότι δεν έχουν κάθετη δύναμη, αλλά μετά μπαίνουν στις στροφές και είναι τόσο γρήγοροι όσο εμείς ή και γρηγορότεροι. Οπότε είναι λίγο ανησυχητικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό