23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Brad Pitt θα υποδυθεί έναν κριτικό κινηματογράφου στην τελευταία ταινία του Quentin Tarantino

Ειδήσεις Ελλάδα

O Tarantino αναφέρθηκε στο «The Movie Critic» λέγοντας ότι εμπνεύστηκε τον πρωταγωνιστή από ένα πραγματικό πρόσωπο, το οποίο έγραφε κριτικές ταινιών σε ένα περιοδικό με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Στην ταινία «The Movie Critic» πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ο Brad Pitt, ο οποίος θα σταθεί στο πλευρό του Quentin Tarantino στο τελευταίο έργο της φιλμογραφίας του.

O Pitt θα υποδυθεί τον Jim Sheldon, έναν κριτικό κινηματογράφου, ο χαρακτήρας του οποίου, σύμφωνα με το collider έχει πολλά κοινά στοιχεία με έναν πραγματικό κριτικό κινηματογράφου, τον William Margold.

Η ταινία θα αποτελέσει την τρίτη συνεργασία του σκηνοθέτη με τον Brad Pitt, μετά το «Inglourious Basterds» και το «Once Upon a Time in Hollywood». Μάλιστα, το 2019, ο Pitt είχε κερδίσει το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του Cliff Booth, γεγονός που μας δίνει ακόμα έναν λόγο να ανυπομονούμε να δούμε τη νέα τους συνεργασία.

Σύμφωνα με τον Mike Fleming Jr και το Deadline, το πιο πιθανό είναι η Sony Pictures να αποτελέσει το studio διανομής, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η Stacey Sher.

: AP

Ο Jason Priestley έκανε μια «βρώμικη» αποκάλυψη για τον Brad Pitt, τον πάλαι ποτέ συγκάτοικό του

Πώς εμπνεύστηκε ο Tarantino την ιστορία της ταινίας

Μιλώντας στο Deadline, ο Tarantino αναφέρθηκε στο «The Movie Critic» λέγοντας ότι εμπνεύστηκε τον πρωταγωνιστή από ένα πραγματικό πρόσωπο, το οποίο έγραφε κριτικές ταινιών σε ένα περιοδικό με πορνογραφικό περιεχόμενο. Ο συγκεκριμένος κριτικός κινηματογράφου ποτέ δεν έγινε διάσημος.

: AP

Πιο αναλυτικά, η πηγή έμπνευσης του δημιουργού προέρχεται από την περίοδο της εφηβείας του. Τότε, ο Tarantino δούλευε ως φορτωτής αυτόματων πωλητών για πορνό περιοδικά. «Όλα τα άλλα πράγματα ήταν πολύ πρόστυχα για να τα διαβάσω, αλλά υπήρχε ένα πορνογραφικό περιοδικό που είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα με ταινίες», δήλωσε. Ενώ πρόσθεσε ακόμα πως στο συγκεκριμένο περιοδικό έγραφε ένας κριτικός που του άρεσε πολύ, αφού είχε σαρκασμό και ευφυΐα στα κείμενά του.

«Κάποτε στο… Χόλιγουντ» o 60χρονος σήμερα Brad Pitt «έπαθε» κυριολεκτικά Benjamin Button

κεντρικής εικόνας: AP

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό