17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός αρνείται να δώσει δείγμα DNA

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρνείται να δώσει δείγμα DNA ο 45χρονος Μανώλης, ο αυτοαποκαλούμενος «παλαιοχριστιανός» από το λαγούμι της ορεινής Κορινθίας.

«Από που και ως που να δώσω βιολογικό υλικό; Υποχρεωτικό, ξευποχρεωτικό εγώ είμαι εναντίον αυτών, τα βιομετρικά. Ούτε το εμβόλιο. Ούτε ηλεκτρονικό αποτύπωμα και δακτυλικό έδωσα», ανέφερε στο MEGA.

Ο πατέρας δήλωσε αποφασισμένος να ψάξει το παιδί ενώ αρνείται τις υπόνοιες περί αιμομιξίας: «Ποιο παιδί και αιμομιξία; Εγώ τους είπα όταν βγω, εγώ θα κοιτάξω να τη βρω, αφού μου έχουν πάρει και τα τηλέφωνα και όλα και εγώ είμαι ταραγμένος με αυτήν την υπόθεση. Ελπίζω να μην πήγε σε καμιά Ικαρία, πρέπει να βγω να μιλήσω με τους συγγενείς. Πριν από 15 χρόνια έκανα παρέα με έναν άνθρωπο, ήμασταν… Ακόμα δεν υπήρχε αυτό ως θέμα, καμία σχέση. 15 χρόνια και άνθρωπο να είχες σκοτώσει στο συγχωρούνε.»

Υπενθυμίζεται ότι ο Παλαιοχριστιανός, αρχικά προσήχθη στην Αστυνομία, ενώ στη συνέχεια η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη, καθώς ο άνδρας προέβη σε αντίσταση κατά των Αρχών. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απείθεια, αλλά και για τη μη συμμόρφωση με το νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος του 45χρονου πατέρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μίλησε στο MEGA, όπου σχολίασε την απόφαση του Μανώλη να αρνηθεί να δώσει δείγμα DNA προς εξέταση. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Θεοδωρόπουλος:

«Ενημέρωσα τον εντολέα μου ποια είναι τα δικαιώματά του κι από εκεί είναι στου ιδίου την αυτοδιάθεση -επειδή είναι αρνητής όλων αυτών των βιολογικών ενεργειών-  να μην δώσει δείγμα παρά την προτροπή τη δική μου», υπογραμμίζοντας: «Μην προστρέξει κάποιος να πει ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει γιατί είναι ένοχος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό