18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, μου είχαν δώσει… σκονάκι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός ζει μερικές ιστορικές και φανταστικές στιγμές και μετά την πρόκριση στης ανδρικής ομάδας στα ημιτελικά του Conference League εις βάρος της Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι, και η ομάδα Κ19 τα κατάφερε στη ψυχοφθόρα αυτή διαδικασία.

Τα «λιοντάρια» του συλλόγου από πιτσιρίκια έγιναν… άντρες και απέκλεισαν την Ναντ, ώστε να προκριθούν στον μεγάλο τελικό του Youth League (Champions League Νέων). Ο Άγγελο Σίνα «ντύθηκε» Κωνσταντίνος Τζολάκης και έπιασε μία εκτέλεση πέναλτι, ενώ οι παίκτες της γαλλικής ομάδας αστόχησαν σε άλλες δύο!

Ο 20χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε μετά την τεράστια πρόκριση της K19 του συλλόγου στην κάμερα της Cosmote TV και ανέφερε πως είχε σκεφτεί να ρωτήσει τον Τζολάκη πώς τα κατάφερε, ενώ επιβεβαίωσε πως το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας του είχε δώσει… σκονάκι ενόψει των πέναλτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άγγελο Σίνα:Παρακολούθησες τον Τζολάκη την Πέμπτη το βράδυ, σκέφτηκες πως θα ήθελες να ήσουν στη θέση του, αλλά σήμερα τα κατάφερες και εσύ, πως ήταν;«Το έβλεπα το παιχνίδι και τις εκτελέσεις των πέναλτι. Ρώτησα τους προπονητές αν μπορούσα να τον πάρω ένα τηλέφωνο. Το τιμ και οι προπονητές μου προσπάθησαν με το χαρτάκι που μου έδωσαν και το σκάουτινγκ που έχουμε κάνει να τους μπερδέψουμε και βγήκε το σκάουτινγκ».

Επηρέασε το τελετουργικό που έκανες;«Επηρέασε όπως και τη Λανς και με την Ίντερ».

Προτιμάς κάποιον αντίπαλο από τη Μίλαν ή την Πόρτο;«Εγώ θα πω πως είμαι σίγουρος για την ομάδα μου και επειδή είμαστε δυνατοί ας έρθει όποιος θέλει».

Είχε έρθει και αρκετός κόσμος στο γήπεδο για να σας στηρίξει;«Τους ευχαριστούμε πολύ όπως και τους συγγενείς μας που ήρθαν για να μας δουν».

Ήταν εδώ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πανηγύρισε μαζί σας;«Εννοείται και ένα μεγάλο ευχαριστώ πάει και στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που μας παρέχει αυτές τις εγκαταστάσεις για να μπορούμε να κάνουμε προπόνηση».

Τώρα τι θα κάνετε;«Έχουμε δύο μέρες, θα πάμε στο ξενοδοχείο, θα το απολαύσουμε όσο είναι και από την Κυριακή θα σκεφτούμε το επόμενο ματς».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό