16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα, τώρα είναι καλά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Νεότερα αλλά και πιο πολλές λεπτομέρειες για την περιπέτεια της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, μετέφερε την Παρασκευή το πρωί μέσα από την εκπομπή της η Δανάη Μπάρκα, η οποία έχει πολύ στενή σχέση μαζί του. Όπως είπε η παρουσιάστρια του Mega, ο αγαπημένος ηθοποιός, αισθάνθηκε μία ξαφνική αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, όπου παρέμεινε στη ΜΕΘ και πλέον είναι εκτός κινδύνου: 

«Ευχαριστούμε για τα μηνύματα, γιατί έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι στο νοσοκομείο. Πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα είναι όμως πολύ καλά. Υπέστη ένα έμφραγμα την Τετάρτη το βράδυ, τώρα όμως είναι καλά, όσο καλά μπορεί να είναι σε μία τέτοια κατάσταση. Από βδομάδα θα δούμε τι μπορώ να πω, γιατί δεν έχω πάρει και την άδειά του. Τον είδα, κάναμε τις αγκαλιές μας, γιάτρεψε ο ένας τον άλλο. Είναι στο νοσοκομείο Γεννηματάς, εκτός κινδύνου σε μία ειδική μονάδα θεραπείας. Βγήκε και ανακοίνωση από το θέατρο Αλίκη ότι δεν θα γίνουν οι παραστάσεις. 

Συνέβη εντελώς ξαφνικά που όμως ευτυχώς δεν ήταν μόνος, οπότε αντιλήφθηκαν εντελώς τυχαία ότι κάτι δεν πάει καλά. Πέρασε κάποιες δύσκολες φάσεις και στιγμές, που ο ίδιος θα μοιραστεί αν θέλει αλλά τέλος καλό όλα καλά. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, του έκαναν ό,τι έπρεπε να του κάνουν και χθες που τον είδα ήταν δυνατός και ήρεμος», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό