19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

‘Ο Χάαλαντ δεν θα μείνει στην Bundesliga, είναι δύσκολο να τον κρατήσουμε στη Γερμανία’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
02.09.2021 | 17:22

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπάγερν και την Ντόρτμουντ
2021 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ-Χάινς Ρούμενιγκε, τόνισε πως το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται εκτός Bundesliga, καθώς τα ποσά που ακούγονται για το όνομά του είναι απλησίαστα για τις γερμανικές ομάδες.

Παρά τα σενάρια και τις φήμες στη θερινή μεταγραφική περίοδο, ο Έρλινγκ Χάαλαντ εν τέλει παρέμεινε στην Ντόρτμουντ. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο Νορβηγός επιθετικός θα είναι εκ των πρωταγωνιστών στο μεταγραφικό “παράθυρο” του επόμενου καλοκαιριού.

Το όνομα του Χάαλαντ συνδέθηκε με τη Ρεάλ, την Παρί, αλλά και την Μπάγερν. Ο πρώην πρόεδρος των Βαυαρών, Καρλ-Χάινς Ρούμενιγκ, μιλώντας στη Sport Bild τόνισε πως ο Χάαλαντ δύσκολα θα μείνει στην Bundesliga.

“Έχει γίνει το απόλυτο είδωλο στο πρωτάθλημα. Αλλά φοβάμαι πως δεν θα μείνει στην Bundesliga. Τα νούμερα που ακούγονται, δείχνουν ότι είναι δύσκολο να μείνει στη Γερμανία. Υποθέτω πως θα φύγει εκτός χώρας” σχολίασε συγκεκριμένα.

Ο 21χρονος Νορβηγός έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ έως το καλοκαίρι του 2024. Με τη φανέλα των Βεστφαλών μετράει συνολικά 64 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει 63 γκολ και έχοντας μοιράσει 18 ασίστ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό