23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Φεβρουάριος κλείνει στο Epic Games Store με ένα τελευταίο δώρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Epic Games Store προσφέρει και πάλι ένα νέο δωρεάν παιχνίδι αυτή την εβδομάδα. Οι PC gamers μπορούν από τώρα και για τις επόμενες 7 ημέρες να αποκτήσουν το Aerial_Knight’s Never Yield, το οποίο αντικαθιστά το Super Meat Boy Forever της προηγούμενης εβδομάδας.

Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από την Aerial_Knight και είναι ένα 3D side-scroller που κρατάει τον παίκτη πάντα σε κίνηση, ενώ υπάρχουν πολλά εμπόδια που πρέπει να αποφύγει στην πορεία. Ανάλογα με το είδος του εμποδίου ή του κινδύνου που έρχεται προς τον παίκτη, πρέπει να χρησιμοποιήσει τις ικανότητες Run, Jump, Slide ή Dash για να τα αποφύγει εγκαίρως. Για όσους αναζητούν μια πρόκληση, στο επίπεδο δυσκολίας Insane, το εφέ αργής κίνησης του παιχνιδιού και η προειδοποίηση πριν από την εμφάνιση ενός εμποδίου απενεργοποιούνται. Υπάρχει Story και Endless mode, με την εταιρεία να περιγράφει ως εξής:

Πάρτε το ρόλο του Wally. Έναν μυστηριώδη χαρακτήρα που έχει ανακτήσει αυτό που του πήραν. Ας ελπίσουμε ότι είστε αρκετά γρήγοροι για να ξεπεράσετε τους εχθρούς σας. Αποκαλύψτε την αλήθεια και προσπαθήστε να αποκαλύψετε το μυστήριο του τι τους συνέβη. Με μέση διάρκεια μιας ταινίας δράσης (περίπου μιάμιση ώρα στο Normal), μια πρώτη εκτέλεση αυτής της γεμάτης δράση περιπέτειας μπορεί να γίνει μέσα σε ένα απόγευμα. Στη συνέχεια μπορείτε να βελτιώσετε το σκορ σας.

Aerial_Knight’s Never Yield – [Epic Games Store Link]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό