22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Τρέι Λάιλς έμεινε στους Σακραμέντο Κινγκς που γεμίζουν το ρόστερ τους

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA

ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
01.07.2023 | 01:09

AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Κάτοικος Σακραμέντο παραμένει ο Τρέι Λάιλς, καθώς έδωσε τα χέρια με τους Κινγκς για να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.

Παίκτης των Κινγκς θα παραμείνει ο Τρέι Λάιλς, καθώς με την έναρξη της Free Agency αποκαλύφθηκε η συμφωνία του με την ομάδα του Σακραμέντο. Ο 27χρονος ψηλός είχε 7.6 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και μία ασίστ ανά 16.9 λεπτά συμμετοχής σε 74 αγώνες της σεζόν 2022/23.

Ο Λάιλς, ένας εξαιρετικά ανταγωνιστικός ψηλός με καλό περιφερειακό σουτ, πήρε 16 εκατομμύρια δολάρια για δύο χρόνια, με τους Κινγκς να έχουν πλέον περιορισμένο ποσό στο salary cap τους, αλλά διαθέσιμη την Room Exception των 7.7 εκατομμυρίων δολαρίων σε περίπτωση που θέλουν να την προσφέρουν στον Σάσα Βεζένκοβ.

Πλέον, οι Κινγκς έχουν 10 παίκτες με εγγυημένα συμβόλαια στο ρόστερ τους. Τον ΝτιΆαρον Φοξ και τον Ντέιβιον Μίτσελ στον άσο, τον Κέβιν Χέρτερ και τον Μαλίκ Μονκ στο δύο, τον Κρις Ντουάρτε στο τρία, τον Χάρισον Μπαρνς, τον Κέσλερ Έντουαρντς, τον Κίγκαν Μάρεϊ στις θέσεις 3-4, τον Τρέι Λάιλς στις θέσεις 4-5 και τον Ντομάντας Σαμπόνις στο πέντε.

Οι rookies Κόλμπι Τζόουνς (περιφερειακός) και Τζέιλεν Σλόουσον (φόργουορντ) μπορούν να υπογράψουν αργότερα. Τέλος, τα τρία Two-Way Contracts δεν επιβαρύνουν το salary cap.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό