24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ο Τάιγκερ Γουντς εκτέλεσε βολή γκολφ στα… γόνατα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο απίθανος Τάιγκερ Γουντς έκανε πάλι τα μαγικά του. Ο καλύτερος, και σίγουρα πιο καλοπληρωμένος, γκολφέρ στην ιστορία του αθλήματος, φροντίζει να δείχνει την τέχνη του με κάθε τρόπο.

Το γκολφ είναι το άθλημα, το πάθος, το χόμπι, η ζωή του. Όταν είσαι μετρ αυτού, τότε έχεις την ικανότητα ακόμα και τώρα, να αφήνει άφωνους τους «αντιπάλους» του. Ο Γουντς βρέθηκε στο γνωστό podcast των γκολφέρ, Fore Play και συμμετείχε σε έναν άτυπο διαγωνισμό με τους παρουσιαστές. 

Σκοπός ήταν να φανεί ποιος μπορεί να στείλει το μπαλάκι του γκολφ στη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση. Την ώρα που οι άλλοι συμμετέχοντες εκτελούσαν κανονικά τις βολές τους, ο «τίγρης» δεν ήθελε να τους νικήσει… έτσι απλά. 

Τι σκέφτηκε λοιπόν; Ότι θα ήταν καλύτερο να… γονατίσει κυριολεκτικά και να ανεβάσει τον πήχη της δυσκολίας. Οι τύποι δεν πίστευαν στα μάτια τους με τη δύναμη που έβαλε ο Γουντς στη βολή και που έφτασε το μπαλάκι. 

‘Η το’χεις ή δεν το’χεις λοιπόν και για τον Τάιγκερ Γουντς, το μόνο σίγουρο είναι, ότι δεν μας άφησε καμία αμφιβολία για την αξία του. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό