17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε power point – Τι άλλαξε μετά τις Σπέτσες

Ειδήσεις Ελλάδα

Από τον ΣΥΡΙΖΑ των Πρεσπών στον ΣΥΡΙΖΑ των Σπετσών; Σχεδόν έξι χρόνια από τον Ιούνιο του 2018 ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει να είναι ένα άλλο κόμμα.

Με:

νέο αρχηγό, όχι ένα «σπλάχνο» της Αριστεράς, αλλά έναν 35χρονο αμερικανοθρεμμένο επιχειρηματίαδιαφορετική προσέγγιση, πολύ πιο πατριωτικήεναλλακτική αντίληψη, ιδίως στην ελεύθερη οικονομίαπιο τεχνοκρατική, καθημερινή, λειτουργία

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ των νέων αυτών γνωρισμάτων έχει αποποιηθεί την παραδοσιακά ριζοσπαστική ταυτότητά του, αναζητώντας φρέσκιες σταθερές και τοποθέτηση στον πολιτικό χώρο, θα κριθεί στον χρόνο. Προσώρας πασχίζει να ορθοποδήσει, οργανωτικά και δημοσκοπικά, προκειμένου να διατηρήσει την ισχύ ενός κόμματος εξουσίας.

Στόχος; Η διαρκής εκμετάλλευση της κυβερνητικής φθοράς της Νέας Δημοκρατίας μέσα από ένα πειστικό κι άκρως παρεμβατικό έργο εντός Βουλής.

Προς αυτήν την κατεύθυνση οι αρμόδιοι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ είχαν αναλάβει την ευθύνη να καταθέσουν ιδέες, προτάσεις και πρωτοβουλίες προς συζήτηση κατά τη διάρκεια της διήμερης συνεδρίασης της ΚΟ στο γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού. Κατ’ εντολήν του προέδρου Στ. Κασσελάκη, που τους υποδέχθηκε όλους στο εξοχικό του, θα έπρεπε ο καθένας τους να έχει ετοιμάσει μια παρουσίαση μέσω power point αναλύοντας όσα έχουν ήδη συμβεί κι όσα έπρεπε να εφαρμοστούν ακολούθως.

Αλήθεια, χωρά όλος αυτός ο διαφορετικός ΣΥΡΙΖΑ σ’ ένα power point; Δείτε εδώ ολόκληρη την παρουσίαση του Βήματος

*Graphic designer: Μανώλης Γραμματικάκης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό