23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Σινέρ απέκλεισε τον Τζόκοβιτς από το Αυστραλιανό Open

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιανίκ Σινέρ με μία… μυθική εμφάνιση επικράτησε με 3-1 (6-1, 6-2, 6-7, 6-3) σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς και τον άφησε εκτός τελικού στο Αυστραλιανό Open! Χρειάστηκε να περάσουν… 2195 ημέρες (!), όμως ο «Νόλε» ηττήθηκε στο grand slam της Αυστραλίας για πρώτη φορά μετά και το 2018.

Ο Ιταλός τενίστας ήταν συγκλονιστικός από την αρχή της μεταξύ τους αναμέτρησης και σαν… σίφουνας, έκανε το 2-0 σετ απέναντι στον Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος επέστρεψε για τα καλά στο 3ο σετ και κατάφερε να το πάρει στο tie-break και, όπως είναι λογικό, όλοι περιμέναμε την αντεπίθεσή του.

Εντούτοις, αυτή… δεν ήρθε, ο Σινέκ νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία τον αντίπαλό του στο 4ο σετ (6-3) και εξασφάλισε έτσι ένα «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό του Αυστραλιανού Open. Εκεί, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Ντανίλ Μεντβέντεφ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Αυτή φυσικά είναι και η πρώτη φορά που ο Τζόκοβιτς χάνει στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open, ενώ συνάμα δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του, τον οποίο τα τελευταία χρόνια έχει χάσει μόνο το 2022, όταν και δεν συμμετείχε στο τουρνουά!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό