17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο πρόεδρος της Ferrari λέει πως έρχονται “βαθιές αλλαγές”

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρόεδρος της Ferrari, John Elkann, με επιστολή που απέστειλε στους μετόχους της ιταλικής εταιρίας, δεσμεύτηκε ότι “βρίσκονται σε εξέλιξη βαθιές αλλαγές” για να ανατραπεί το κακό ξεκίνημα της ομάδας στη Formula 1, με την Ferrari να βρίσκεται ήδη σχεδόν 100 βαθμούς πίσω από τη Red Bull.

Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων αγώνων, η Ferrari δεν έχει δείξει ικανή να ανέβει στο βάθρο, και στην επιστολή του ο Elkann αναφέρει:
Γίνονται βαθιές αλλαγές εντός των τειχών του Μαρανέλο, ιδιαίτερα στην ενίσχυση της αθλητικής δραστηριότητας στην πίστα. Η επιθυμία για πρόοδο που είχε στην καρδιά του ο ιδρυτής μας, Enzo Ferrari, συνεχίζει να κρατά τους ανθρώπους της Ferrari ταπεινούς και φιλόδοξους στη διαμόρφωση του μέλλοντος της εταιρίας με σήμα το ανορθωμένο καλπάζον άλογο.
Η επιστολή του John Elkann ήρθε λίγες μέρες μετά, αφότου ο αδερφός του, Lapo Elkann, άσκησε σφοδρή κριτική στη Ferrari μέσω δημοσιεύσεων στα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η Ferrari χρειάζεται σοβαρότητα και νικητήρια ομάδα στα πιτ και έξω. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε, αρκετά με την πολιτική και τα παιχνίδια σαν κι αυτά ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό