22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο προπονητής της Φορτούνα έβγαλε το καπέλο στον διεθνή φορ για την σούπερ εκκίνησή του στο πρωτάθλημα

Ειδήσεις Ελλάδα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
18.09.2023 | 17:10

Ο Τζόλης στο Ελλάδα – Ισπανία
EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Τζόλης βρίσκεται σε σεληνιασμένη κατάσταση από την αρχή της σεζόν πετυχαίνοντας γκολ σχεδόν σε κάθε ματς και ο προπονητής του στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, Ντάνιελ Τιουν, έπλεξε το εγκώμιό του μέσω δημόσιας τοποθέτησης.

Ο Χρήστος Τζόλης είναι ασταμάτητος στην εκκίνηση της σεζόν, αφού σκόραρε ξανά στη νίκη με 3-1 επί της Χάνζα για την 6η αγωνιστική της 2. Bundesliga και έφτασε τα πέντε γκολ σε ισάριθμα ματς με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, σκοράροντας μάλιστα για τρίτο διαδοχικό ματς.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

16 Σεπτεμβρίου 2023 17:57

Το μοναδικό παιχνίδι που δεν βρήκε δίχτυα ήταν το ντεμπούτο του με τη φανέλα Φορτούνα στο πρωτάθλημα, κόντρα στη Πάντερμπορν, με την ομάδα του προπορεύεται στη βαθμολογία της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας μαζί με το Αμβούργο και τον προπονητή του, Ντάνιελ Τιουν, να του απονέμει τα εύσημα μέσω δηλώσεών του.

“Πέντε αγώνες, πέντε γκολ. Ίσως ο Χρήστος θέλει να πάει το προσωπικό ρεκόρ του σε άλλο επίπεδο”, τόνισε με νόημα, ενώ ερωτηθείς για το γεγονός πως έκανε αλλαγή τον διεθνή φορ στο τελευταίο παιχνίδι, μετά από μία αγωνιστική ώρα, είπε:

“Σε κανέναν παίκτη δεν αρέσει να τον κάνουν αλλαγή. Αυτό δείχνει και την κουλτούρα των παιδιών. Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος. Θα ήταν παράξενο εάν όλοι αισθάνονταν ικανοποιημένοι όταν γίνονται αλλαγή”.

σχετικα αρθρα

Τρίτο σερί παιχνίδι με γκολ για τον Τζόλη στη νίκη της Φορτούνα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό