23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Ο πατέρας του παιδιού μου έχει εξαφανιστεί, δεν είμαστε μαζί»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Αυτό που πέρασα και περνάω, εύχομαι να μην το ζήσει ούτε ο χειρότερός μου εχθρός»

Λίγο πριν κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωρό, η Μαρία Καρλάκη προέβη σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή.

Η τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά, για το πώς πέρασε μόνη την εγκυμοσύνη της και τις δυσκολίες που συνάντησε, καθώς ο πατέρας του παιδιού της έχει «εξαφανιστεί». «Νομίζω ότι είναι καιρός να σταματήσω να καλύπτω καταστάσεις. Αρκετά κάλυψα, γιατί ήλπιζα στη διόρθωσή τους. Δεν είμαστε μαζί, δεν ξέρω που είναι, αν με ρωτάς. Θεωρώ ότι έχω πάρα πολλή δύναμη μέσα μου κι όσο περνά ο καιρός, θα δυναμώσω κι άλλο» είπε η Μαρία Καρλάκη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Αυτό που πέρασα και περνάω, εύχομαι να μην το ζήσει ούτε ο χειρότερός μου εχθρός. Αλλά έτσι έχω μάθει να παλεύω μια ζωή, οπότε όλα καλά. Είμαι δυνατός άνθρωπος. Αλλά νομίζω θα πάρω περισσότερη δύναμη, όταν γεννηθεί ο γιος μου. Είναι άσχημο να περνάς μία εγκυμοσύνη επί το πλείστον μόνη σου και ό,τι άλλο πέρασα στο διάστημα αυτό. Τουλάχιστον να είναι καλά το σύμπαν, που μου έστειλε το δώρο και την ευλογία που έχω στην κοιλίτσα μου, γιατί πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό και νομίζω ότι όλα θα είναι καλά. Πρέπει να βρεις τη δύναμή σου, έχω αρκετή δύναμη μέσα μου, οπότε όταν θα γεννηθεί ο γιος μου, θα μου δώσει παραπάνω δύναμη από όση πιστεύω ότι έχω μέσα μου. Το έλεγα από την αρχή της εγκυμοσύνης, ότι είμαι διατεθειμένη να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου γιατί μάλλον κάτι είχα κατά νου», πρόσθεσε η εγκυμονούσα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό