23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Ο πατέρας μου έπινε, έδερνε την μητέρα μου και είχα πολύ δύσκολη παιδική ηλικία»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Πέθανε την μέρα που βγήκε το διαζύγιό τους»

Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση που έκανε η Βέφα Αλεξιάδου, στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. ΜΗ δημοφιλής αγείρισσα γύρισε πίσω στα παιδικά της χρόνια μιλώντας για την σχέση με τους δυο της γονείς και την κακοποίηση που δεχόταν κατ’ εξακολούθηση η μητέρα της από τον πατέρα της.

«Την εποχή εκείνη έλεγαν όλοι πως «στον Οδυσσέα θα παραγγείλουμε το μπουζούκι». Ο Οδυσσέας ήταν λοιπόν ο πρώτος αλλά είχε ένα ελάττωμα. Έπινε. Και όταν ερχόταν στο σπίτι και το μεθύσι του ήταν κακό, έδερνε την μητέρα μου και είχα μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία. Τα θυμάμαι πάρα πολύ καλά τα παιδικά μου χρόνια και τα περιγράφω, παρόλο που μου λένε πολλοί “γιατί τα έγραψες αυτά για τον πατέρα σου;”. Γιατί ήξερα ότι ο πατέρας μου ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος αλλά έφταιγε το ελάττωμα που είχε», είπε η Βέφα Αλεξιάδου και συνέχισε ως εξής:

«Πέθανε από το κρασί στην ταβέρνα. Πέθανε την μέρα που βγήκε το διαζύγιο με την μητέρα μου. Εμείς φεύγαμε τότε από το σπίτι μου, μας έπαιρνε η μητέρα μου όταν ήμασταν μικρά παιδιά και πηγαίναμε να μείνουμε στη θεία μου. Ο πατέρας μου έπεφτε στα γόνατα της μητέρας μου και έλεγε: “Σας αγαπώ, γυρίστε σπίτι! Σας θέλω και μου λείπετε”. Γυρίζαμε εμείς αλλά την τρίτη φορά η μητέρα μου είπε, “Οδυσσέα τέρμα, παίρνω διαζύγιο” και πήρε διαζύγιο. Την ημέρα που βγήκε το διαζύγιο, ο πατέρας μου πήγε σε μια ταβέρνα, ήπιε πάρα πολύ, έπεσε και πέθανε. Δυο μέρες μετά κηρύχθηκε ο δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό