20.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Γιόνι Ότο της Γουλβς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να κοιτάει στην αγορά για μπακ και μάλιστα ψάχνει κάποιον που να μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας. Ο «εκλεκτός» μοιάζει να είναι ο Γιόνι Ότο της Γουλβς, ο οποίο πληροί τα συγκεκριμένα κριτήρια.

Ο Ισπανός μπακ αποκτήθηκε από τους «Λύκους» τον Ιανουάριο του 2019 με κανονική μεταγραφή, αφού πρώτα είχε μετακομίσει στο Νησί για την Γουλβς ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης, έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Ότο βρίσκεται εκτός των πλάνων της ομάδας, καθώς έχει τεθεί σε αναστολή λόγω πειθαρχικούς παραπτώματος, με αποτέλεσμα να ψάχνει ομάδα.

Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ, ώστε να καλύψει το κενό στα άκρα της άμυνας. Ο «Δικέφαλος» έχει έρθει σε επαφή με τον παίκτη και μάλιστα πήρε το πολυπόθητο «ναι» αφού ο Ότο εμφανίστηκε από την αρχή θετικός σε μια τέτοια ενδεχόμενη κίνηση.

Φέτος μετράει μόλις 184′ αγωνιστικά λεπτά σε 3 εμφανίσεις με τη φανέλα της Γουλβς, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Γιόνι Ότο ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Θέλτα, μέχρι που αναβαθμίστηκε στην πρώτη ομάδα. Εκεί αγωνίστηκε για έξι χρόνια και μέτρησε 221 συμμετοχές, με απολογισμό 5 γκολ και 13 ασίστ. Μάλιστα, ενδιαφέρον έχει δείξει και η Θέλτα, γεγονός που τον δελεάζει αφού αν πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή θα επιστρέψει στην πατρίδα του και στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό