17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Πανόπουλος δέχεται προπαραγγελίες για το Chaos

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Spyros Panopoulos Automotive έχει προσθέσει στο site της ειδική φόρμα προπαραγγελίας για το Chaos, στην οποία αναφέρει πως μέσω αυτής, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για το αυτοκίνητο και να μπουν σε σειρά προτεραιότητας.
Τα μόνα στοιχεία που απαιτούνται είναι το ονοματεπώνυμο του ενδιαφερόμενου, ένα e-mai, ένας αριθμός τηλεφώνου και μια τραπεζική σύσταση (bank reference), από την τράπεζα με την οποία συναλλάσσεται ο ενδιαφερόμενος, που θα αποδεικνύει τη πιστοληπτική του ικανότητα.1Ο Πανόπουλος είχε δηλώσει πως το Chaos θα παρουσιαζόταν κάποια στιγμή τον Μάρτιο του 2022, ωστόσο φτάσαμε στο τέλος του έτους και Chaos δεν έχουμε δει ακόμη. Το μόνο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα είναι ορισμένες renderings φωτογραφίες. Ο ίδιος με ανάρτηση του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο μήνα, έκανε γνωστό πως η ανάπτυξη του Chaos συνεχίζεται και πως όταν είναι έτοιμο θα ανακοινωθεί η ημερομηνία παρουσίασης.
Η παραγωγή του Chaos θα περιοριστεί στις 20 μονάδες για κάθε ήπειρο, με την εταιρία να δηλώνει πως θέλει να κατασκευάσει 20 Chaos κάθε χρόνο. Θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις με 2.049 και 3.065 άλογα, με την τιμή του αυτοκινήτου να ξεκινά από τα 5,5 εκατ. ευρώ και να φτάνει έως τα 12,5 εκατ. ευρώ.2Αφού φτάσαμε πλέον στο τέλος του 2022 να σημειωθεί πως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ούτε για το ηλεκτρικό Cubicle που η αρχική ανακοίνωση το ήθελε να κυκλοφορεί στην αγορά στα τέλη του 2022, ούτε για το υδρογονοκίνητο Zion, που όταν είχε παρουσιαστεί είχε γίνει γνωστό πως θα ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης μέσα στο 2022 και στα τέλη του 2022/αρχές του 2023 θα κυκλοφορούσε στην αγορά.3Αναλυτικές πληροφορίες για το Chaos μπορείς να διαβάσεις στο ακόλουθο άρθρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό