16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στον Προμηθέα για να «κλειδώσει» την 1η θέση

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ρίχνει την αυλαία στην 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League και υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Προμηθέα Πατρών (25/03, 20:15, ΕΡΤ3), με μοναδικό στόχο την νίκη που θα του εξασφαλίσει την 1η θέση και θα τον διατηρήσει μπροστά από τον Ολυμπιακό στη μάχη για το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των τελικών.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την τεράστια νίκη απέναντι της Μπαρτσελόνα με συγκλονιστική, μάλιστα, ανατροπή στο δεύτερο μέρος και χρειάζεται να είναι έτοιμοι ώστε να μην… γλιστρήσουν. Ο Προμηθέας είναι μια αξιόλογη ομάδα και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας της Basket League, ενώ ο Παναθηναϊκός AKTOR οφείλει να στρέψει και το βλέμμα του στον επόμενο αγώνα του στην Euroleague, εκτός έδρας με την Βίρτους Μπολόνια (29/03, 21:30).

Το «τριφύλλι» χρειάζεται να πραγματοποιήσει μέχρι και μία νίκη λιγότερη απ’ ό,τι ο Ολυμπιακός, ώστε να «κλειδώσει» το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των τελικών. Αυτό διότι είχε νικήσει και τα δύο μεταξύ τους ματς στην κανονική περίοδο, κάτι που σημαίνει πως ακόμα και αν η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα νικήσει στο ΟΑΚΑ για το γκρουπ του πρωταθλήματος που θα σχηματιστεί, ο Παναθηναϊκός AKTOR αν διατηρήσει το «απόλυτο» στα υπόλοιπα παιχνίδια θα είναι δεδομένα στην 1η θέση της κατάταξης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής στην Basket LeagueΆρης – Λαύριο 84-60ΑΕΚ – Περιστέρι 97-101Κολοσσός Ρόδου – Μαρούσι 89-85Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93Καρδίτσα – ΠΑΟΚ 97-78Παναθηναϊκός AKTOR – Απόλλων Πάτρας (25/03, 20:15, ΕΡΤ3)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό