23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

‘Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τεράστια επένδυση σε παίκτες, χρειαζόμαστε την τέλεια εμφάνιση’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΠΑΓΕΡΝ

ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ
04.04.2024 | 17:13

ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Λάσο τόνισε ότι η Μπάγερν Μονάχου χρειάζεται την τέλεια εμφάνιση για να πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό (5/4, 21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), ενώ ανέδειξε την μεταγραφική επένδυση των πρασίνων στις καθιερωμένες δηλώσεις του πριν από την αναμέτρηση.

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τον Παναθηναϊκό AKTOR στη Βαυαρία (5/4, 21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) με στόχο να φτάσει στη νίκη που θα διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες της για την είσοδό της στο play-in της EuroLeague.

Ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε ότι η ομάδα του πρέπει να πραγματοποιήσει μια άψογη εμφάνιση για να πανηγυρίσει μπροστά στον κόσμο της, ενώ εξήγησε ότι οι πράσινοι έχουν προχωρήσει σε μεγάλη επένδυση με τους παίκτες που ενέταξαν στο δυναμικό τους την τρέχουσα σεζόν.

“Φέτος στον Παναθηναϊκό έχουν κάνει μια τεράστια επένδυση σε παίκτες και πραγματοποιούν μια επιτυχημένη σεζόν μέχρι στιγμής. Από την πλευρά μας, θέλουμε να κάνουμε τα πάντα άλλη μία φορά για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμά μας στον βαθμολογικό πίνακα. Να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, κυρίως επειδή θα αγωνιστούμε μπροστά στους φιλάθλους μας, που μας έχουν υποστηρίξει φανταστικά αυτή τη σεζόν. Χρειαζόμαστε μια τέλεια εμφάνιση απέναντι σε αυτήν την ομάδα, αυτό είναι σαφές” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος προπονητής της Μπάγερν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό