18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ολυμπιακός θέλει να «τελειώσει» απόψε τη Μονακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τη Μονακό, τη Μεγάλη Παρασκευή, εξαλείφθηκε το βράδυ της Τετάρτης (27/4) με τη νίκη των «ερυθρόλευκων» στο πριγκιπάτο, που ξανάδωσε στην πειραϊκή ομάδα το πλεονέκτημα.

Το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα νίκησε με 87-83, έκανε το 2-1 σε αυτή την προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκας και απόψε (29/4, 22:00), στην ίδια έδρα, καλείται να νικήσει τους Γάλλους για τρίτη και τελευταία φορά και να προκριθεί στο εφετινό Φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας και στο πολύ φιλόξενο -για τον Ολυμπιακό- Βελιγράδι.

Αν οι «ερυθρόλευκοι» τα καταφέρουν θα βρεθούν στο 11ο φάιναλ φορ της Ιστορίας τους στη διοργάνωση. Ταυτόχρονα, θα είναι το 7ο Φάιναλ-4 τα τελευταία 14 χρόνια και πρώτο μετά τον τελικό του 2017 στην Κωνσταντινούπολη, όπου έφτασαν ως τον τελικό, με τη διοργανώτρια Φενερμπαχτσέ να κατακτά τον τίτλο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κάλεσε τους παίκτες του να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους ενόψει του τέταρτου αγώνα.

«Το μπάσκετ έχει αλλάξει. Οι παίκτες έχουν παίξει πάνω από 60 παιχνίδια. Εμείς απαιτούμε να είναι σε ετοιμότητα, αλλά δεν είναι εύκολο αυτό. Πολλές φορές οι ομάδες μετά από νίκες χαλαρώνουν και το πληρώνουν άμεσα. Τώρα δεν είναι ώρα να πούμε ότι πάμε στον Πειραιά για το 5ο παιχνίδι. Είναι λάθος προσέγγιση», είπε.

«Είναι μια ωραία ημέρα για να τελειώσουμε τη σειρά» δήλωσε ο Κώστας Σλούκας, υπενθυμίζοντας πως «θέλω να πάμε στο Φάιναλ-4. Γι’ αυτό ήρθα». Από την πλευρά του, ο Σακίλ ΜακΚίσικ είπε «να τελειώσουμε τη δουλειά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό