16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Ντι Μαρία άφησε… πίσω του τον «μεγάλο» Ντιέγκο Μαραντόνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άνχελ Ντι Μαρία έγραψε ιστορία στην Εθνική Αργεντινής και μπορεί να το λέει και αποδεδειγμένα. Ο μέσος της Μπενφίκα, προέβη σε μια μεγάλη στιγμή για την καριέρα του και «έσπασε» ένα πολύ σημαντικό και συνάμα θρυλικό ρεκόρ. Κατάφερε να αφήσει πίσω του τον Ντιέγκο Μαραντόνα σε ασίστ, με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο Ντι Μαρία, μετά την πάσα – γκολ που μοίρασε στον συμπαίκτη του Κριστιάν Ρομέρο, στην νίκη της χώρας του κόντρα στο Ελ Σαλβαδόρ, κατάφερε να προσπεράσει τον «Ντιεγκίτο», σε ασίστ, πηγαίνοντας δεύτερος στην σχετική λίστα με τον Λιονέλ Μέσι  φυσικά να έχει την πρωτιά.

Ο goat Μέσι, μπορεί να μην αγωνίστηκε αλλά η εθνική της Αργεντινής τα κατάφερε μια χαρά απέναντι, στην χώρα του Ελ Σαλβαδόρ, επικρατώντας στα «σβηστά» με 3-0 σε φιλικό παιχνίδι στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Στο 16ο λεπτό, ο Ρομέρο άνοιξε το σκορ για τους «αλμπισελέστε» μετά την ιστορική ασίστ του παίκτη της Μπενφίκα, Άνχελ Ντι Μαρία. Με αυτή του την ασίστ, μετράει τις 27 τελικές πάσες που κατέληξαν στα δίχτυα, την στιγμή που ο Ντιέγκο, είχε παραμείνει στην «τεράστια» καριέρα τους στις 26. Δεύτερος στην λίστα λοιπόν, με τον Μέσι να είναι πολλές… τελικές μπροστά μιας και ο παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι έχει καταγράψει συνολικά 54 και έπεται και συνέχεια! 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό