21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Ντάνι Άλβες αποφυλακίστηκε προσωρινά καταθέτοντας την εγγύηση του 1 εκ. ευρώ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η περιπέτεια του Ντάνι Άλβες με την υπόθεση βιασμού που τον βαραίνει συνεχίζεται όμως από δω και στο εξής θα είναι εκτός φυλακών μέχρι νεοτέρας και ωσότου εκδικαστεί εκ νέου.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος έχει κριθεί ένοχος σε πρώτο βαθμό από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης για την σεξουαλική επίθεση εις βάρος 23χρονης γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο της καταλανικής πρωτεύουσας τα Χριστούγεννα του 2022 και του έχει επιβληθεί ποινή φυλάκιση 4.5 ετών. Τον Ιανουάριο του 2023 προφυλακίστηκε και έμεινε υπό κράτηση για 14 μήνες μέχρι και τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Ο 40χρονος άλλοτε άσος μεταξύ άλλων των Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος καταβάλλοντας εν τέλει την εγγύηση του ενός εκατομμυρίου ευρώ και είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στην πολυτελή οικεία του στην Βαρκελώνη. Πλέον αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, ενώ εκκρεμεί και η έφεση που έχει ασκήσει η Εισαγγελία ζητώντας την αύξηση της ποινής του Λατινοαμερικανού.

Παρά την προσωρινή ελευθερία του, ο κατηγορούμενος δεν θα έχει τη δυνατότητα να φύγει από την χώρα, έχοντας μεταξύ άλλων παραδώσει το ισπανικό και βραζιλιάνικο διαβατήριό του. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν παρθεί ασφαλιστικά μέτρα για την προστασία του θύματος, το οποίο ο Ντάνι Άλβες δεν μπορεί να πλησιάσει, ούτε και να επικοινωνήσει μαζί του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό