15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο μπόμπιρας του ΟΑΚΑ «ξαναχτύπησε» στον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έφτασε σε μια ακόμα τεράστια νίκη στο πλαίσιο της EuroLeague το βράδυ της Παρασκευής (22/03) επικρατώντας της Μπαρτσελόνα με 89-81 για την 31η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Με το αποτέλεσμα αυτό, οι «πράσινοι» έκαναν αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πλεονάσματος της έδρας ενόψει Playoffs μέσω της τετράδας και ενώ τρεις αγωνιστικές απομένουν για τη λήξη της Regural Season. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» έδωσε και πάλι δυναμικό παρών στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα η οποία σημαδεύτηκε και από το εκπληκτικό κορεό στη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με τους Καταλανούς.

Ωστόσο, την εμφάνισή του στα πέριξ του παρκέ του ΟΑΚΑ έκανε ο γνωστός μικρός μπόμπιρας που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνοντας και αυτή τη φορά το… έναυσμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού AKTOR και κινούμενος στο ρυθμό των συνθημάτων σε μια φοβερή εικόνα. Ο μικρός φίλος της ομάδας, απόλαυσε τη στιγμή σε ένα ακόμα παιχνίδι και φυσικά δε γινόταν να μη γνωρίσει τη δική του αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο αλλά και από όσους είδαν το σχετικό στιγμιότυπο στο διαδίκτυο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό