23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ επιστρέφει ως Λέοναρντ Μπερνστάιν

Ειδήσεις Ελλάδα

Το «Maestro» θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου και θα μεταδοθεί στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ επιστρέφει στην ενεργό δράση ως Λέοναρντ Μπερνστάιν στην ταινία «Maestro».

Η ταινία του Netflix σηματοδοτεί την επιστροφή του Κούπερ στην ενεργό δράση μετά τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία του 2018 «Ένα αστέρι γεννιέται». Ο Κούπερ πρωταγωνιστεί ως ο θρυλικός συνθέτης Μπερνστάιν, είναι επίσης παραγωγός και συνέγραψε το σενάριο της ταινίας μαζί με τον βραβευμένο με Όσκαρ σεναριογράφο Τζος Σίνγκερ του «Spotlight».

Η ταινία, η οποία δεν είναι καθαρά βιογραφική, επικεντρώνεται στη δια βίου σχέση μεταξύ του Λέοναρντ Μπέρνσταϊν και της Φελίσια Μοντεαλέγκρε, την οποία υποδύεται η Κάρεϊ Μάλιγκαν. Ο Μπέρνσταϊν παντρεύτηκε τη γεννημένη στην Κόστα Ρίκα ηθοποιό και ακτιβίστρια το 1951 και έμειναν μαζί μέχρι που πέθανε το 1978, παρόλο που εκείνος είχε σχέσεις με άντρες και κατά τα άλλα έζησε μια γκέι ζωή.

Στην παραγωγή της ταινίας συμμετέχει μεταξύ άλλων και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος αρχικά σχεδίαζε να τη σκηνοθετήσει πριν αποφασίσει να την παραδώσει στον Κούπερ, αφού είδε την επιτυχημένη προσπάθεια του ηθοποιού ως σκηνοθέτη στην ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται».

Το «Maestro» θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου και θα μεταδοθεί στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου. Η δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα του Κούπερ θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό