21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είχε σκεφτεί την Αντέλ για την ταινία «A Star Is Born»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τελικά έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την Lady Gaga

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ αποκάλυψε ότι σκέφτηκε την Αντέλ ως συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται).

Ο Κούπερ έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το ρομαντικό δράμα του 2018, στο οποίο υποδύθηκε τον τραγουδιστή της κάντρι ροκ Τζακ, ο οποίος συνδέθηκε με την ανερχόμενη τραγουδίστρια Άλι, ρόλο που ερμήνευσε η Lady Gaga.

Κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα, ο Κούπερ αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να ζητήσει από την Αντέλ να υποδυθεί τον ρόλο της Άλι.

«Σκέφτηκα την Αντέλ για λίγο» είπε και εξήγησε ότι η πλοκή θα ήταν διαφορετική με την Αγγλίδα τραγουδίστρια – τραγουδοποιό. «Η καριέρα του δεν ήταν υπέροχη. Θα έφευγε στο εξωτερικό. Θα γνώριζε αυτή τη γυναίκα, αλλά αυτό δεν προχώρησε ποτέ» είπε ο Μπράντλεϊ Κούπερ.

Είναι επίσης γνωστό, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ότι στην Beyoncé είχε δοθεί ο ρόλος, αλλά αργότερα έπρεπε να αποχωρήσει. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ αποκάλυψε επίσης ότι είχε σκεφτεί τον τραγουδιστή Τζακ Γουάιτ για τον δικό του ρόλο.

Η Αντέλ πρόσφατα δήλωσε στο Vanity Fair ότι θα ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική. «Υπάρχει μία ταινία και θέλω να την κάνω, αλλά ο άνθρωπος που θα τη γυρίσει δεν είναι ακόμα πνευματικά έτοιμος να γράψει το σενάριό της» ανέφερε.

«Τον ενοχλώ κάθε τόσο για αυτό, αλλά απλώς δεν είναι ακόμα εκεί. Αλλά αυτός είναι ο μόνος ρόλος που θέλω. Νομίζω ότι θα τα κατάφερνα πολύ, πολύ, πολύ καλά σε αυτόν» σημείωσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό