22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Μποτία λύτρωσε την Κηφισιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Κηφισιά και Πανσερραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 4-4 στην Καισαριανή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, σε μια αναμέτρηση όπου συνέβησαν απίθανα πράγματα κι ένα παιχνίδι όπου εμφανίστηκε όλη η διακύμανση των συναισθημάτων.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο, έμειναν με παίκτη λιγότερο, είδαν τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 2-3 αλλά ξανάφεραν τη διαφορά στο +2 (2-4), για να δεχθούν την ισοφάριση στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Ύστερα από ένα καταιγιστικό ξεκίνημα η μακεδονική ομάδα προηγήθηκε γρήγορα-γρήγορα 3-0 με τους Δεληγιαννίδη (4΄), Στάικο (12΄) και Μπέργκστρομ (22΄).

Ο Γιάννης Αναστασίου προσπάθησε να επέμβει μετά το σοκ με τρεις μαζεμένες αλλαγές μόλις στο 33΄ και στο 36΄, σε ένα γύρισμα του Μασούρα, η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού κι έφυγε άουτ.

Στο 44΄, μετά από παρέμβαση του VAR, ο διαιτητής απέβαλε τον Χάγεκ για φάουλ στον Οζέγκοβιτς και η Κηφισιά βρέθηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα για όλο το β΄ ημίχρονο.

Η ομάδα των βορείων προαστίων ξαναμπήκε στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-3 με τα τέρματα των Κωνσταντακόπουλου (56΄) και Οζέγκοβιτς (72΄), αφού στο γκολ του Σέρβου χρειάστηκε τρίλεπτος έλεγχος του VAR για οφσάιντ), αλλά στο 77΄ ο Πηλέας έγραψε το 2-4.

Από εκεί και ύστερα ο αγώνας κύλησε χωρίς συγκινήσεις ως τις καθυστερήσεις, αλλά εκεί ήρθαν τα πάνω-κάτω, καθώς στο 90΄+6 ο Τετέι έδωσε ξανά ελπίδες στην Κηφισιά, που στη συνέχεια πίεσε αφόρητα, για να βρει τελικά το γκολ της ισοφάρισης στο 11ο λεπτό του έξτρα χρόνου με τον Μποτία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό