21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Μπετσίροβιτς για πιθανή διασταύρωση των «αιωνίων» στα play off της Euroleague

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού AKTOR, Σάνι Μπετσίροβιτς σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού των «πρασίνων» και την μεγάλη νίκη, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, με σκορ 89-76, αναφέρθηκε στην συνέχεια και την κρισιμότητα τον παιχνιδιών όσον αναφορά το πλεονέκτημα έδρας. Ενώ ακόμη ξεκαθάρισε ότι εάν πετύχουν τον Ολυμπιακό στα playoff, θα υπερασπιστούν την θέση τους, και ότι εάν τερματίσουν σε παραπάνω θέση από τους «ερυθρόλευκους» θα αποδείξουν και την ανωτερότητά τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή των «πρασίνων»:

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα με τον Ερυθρό Αστέρα, επειδή επέστρεψαν κάποιοι παίκτες και ήθελαν να έχουν την ευκαιρία να επανέλθουν σε ανταγωνιστικό ρυθμό. Παίξαμε ώριμα, χωρίς πολλά λάθη που είναι το κλειδί για τη νίκη σε μεγάλα παιχνίδι. Δεν επιτρέψαμε στον Ερυθρό Αστέρα να πάρει πολλά επιθετικά ριμπάουντ και να τρέξει στο γήπεδο».

Συνέχισε σχολιάζοντας και την πρόβλεψη του Γκραντ για το Final Four λέγοντας: «Ρεαλιστικά τα αποτελέσματα ξεπέρασαν τις προσδοκίες! Η αρχική ιδέα ήταν να μπούμε στα playoffs και πετύχαμε στις επιλογές των παικτών καθώς πέτυχαν την κατάλληλη χημεία. Από το όχι και πολύ καλό ξεκίνημα πήγαμε σε μεγάλες νίκες στη σειρά, γεγονός που μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Ακόμα κι όταν χάναμε, το κεφάλι μας έμεινε όρθιο. Ας προσπαθήσουμε τώρα να δικαιώσουμε τις προσδοκίες του προέδρου και του κόσμου. Αφού ο Τζέριαν Γκραντ είπε για Final Four, εγώ θα τον ακούσω. Βρίσκεται στο παρκέ και ξέρει καλύτερα».

Για το ενδεχόμενο να προκύψει ντέρμπι «αιωνίων» στα playoffs ανέφερε: «Ό,τι είναι να συμβεί, ας συμβεί. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και τώρα μετράει… διπλό, επειδή οι ήττες της Μονακό και της Μπαρτσελόνα (σ.σ. από Αρμάνι και Φενέρ αντίστοιχα) ανοίγει το δρόμο ακόμα και για τη 2η θέση. Αν προκύψει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφς, ας γίνει έτσι. Θα υπερασπιστούμε τη θέση μας ως το τέλος. Εφόσον τερματίσουμε ψηλότερα από ότι εκείνοι, τότε σημαίνει πως είμαστε καλύτεροι τους και έτσι θα προσεγγίσουμε τα playoffs».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό