17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Ο μπαμπάς μου είχε Rolls Royce»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ πρωταγωνιστούν μαζί σε μια διαφήμιση για το Super Bowl τρολάροντας τους ίδιους τους εαυτούς αναπαράγοντας μια viral στιγμή από την σειρά τους.

Το teaser του ζευγαριού για τη διαφήμιση του Uber Eats δείχνει την τραγουδίστρια των Spice Girl να αποτίει φόρο τιμής σε μια viral στιγμή που μοιράστηκε με τον σύζυγό της καθώς φοράει ένα λευκό μπλουζάκι με κείμενο που γράφει: «Ο μπαμπάς μου είχε μια Rolls-Royce».

«Έτσι, ο Ντέιβιντ και εγώ θα είμαστε σε μια μικρή διαφήμιση», λέει η Βικτόρια καθώς ξεκινά το κλιπ. Στη συνέχεια, ο Ντέιβιντ βγάζει το κεφάλι του πίσω από μια πόρτα υπενθυμίζοντας στη γυναίκα του: «Να είσαι ειλικρινής, να είσαι ειλικρινής!»

«Εντάξει. Είναι μια μεγάλη διαφήμιση», προσθέτει η Βικτόρια, καθώς ο Ντέιβιντ της ζητάει «να τους πει τι γίνεται».

«Ντέιβιντ, προσπαθώ», απαντά η Βικτόρια.

Αφού ο Da συνεχίζει να παροτρύνει τη σύζυγό του να το πει στους θεατές του διαφημιστικού teaser, η Victoria λέει στη συνέχεια στην κάμερα ότι η διαφήμιση θα προβληθεί κατά τη διάρκεια του «μεγάλου αγώνα μπέιζμπολ».

«Το σούπερ μεγάλο παιχνίδι του μπέιζμπολ», προσθέτει ο Ντέιβιντ προτού το πρώην Spice Girl αρχίσει να μπερδεύεται και αναρωτηθεί αν ήταν ή όχι το «μπολ χόκεϊ».

«Μπολ Χόκεϊ», απαντά ο Ντέιβιντ. «Α, και πες τους για την Τζέσικα Άνιστον», πρόσθεσε. «Θα συμμετάσχει και η Τζέσικα Άνιστον», κλείνει η Βικτόρια το teaser, πριν ακουστεί ο Ντέιβιντ να διακηρύσσει: «Αγαπάμε την Τζέσικα».

Το κείμενο στην οθόνη συνεχίζει να λέει: «Ό,τι ξεχάσεις αυτή την Κυριακή, θυμήσου το Uber Eats». Και παρά την αποτυχία του ζευγαριού να θυμηθεί ποια είναι η Jennifer Aniston και το όνομα του Super Bowl, η διαφήμιση θα προβληθεί στις 11 Φεβρουαρίου καθώς οι Kansas City Chiefs παίζουν τους San Francisco 49ers.

Οι δυο τους αναφέρονταν σε μια σκηνή στη σειρά ντοκιμαντέρ τους στο Netflix όπου ο Ντέιβιντ χλευάζει τον ισχυρισμό της Βικτώριας ότι έχει «ανατροφή από την εργατική τάξη».

Η σειρά που κυκλοφόρησε στις 4 Οκτωβρίου, έγινε αντικείμενο συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς οι θαυμαστές μοιράζονται τις αγαπημένες τους στιγμές, με μια ιδιαίτερα αξιομνημόνευτη σκηνή να δείχνει τον Ντέιβιντ να φωνάζει τη Βικτόρια, που ονομάστηκε Posh Spice κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στα Spice Girls, αφού ισχυρίζεται ότι είχε ταπεινές αρχές.

Μιλώντας για την οικογένειά της και την παιδική της ηλικία, η Victoria λέει: «Είμαστε πολύ, πολύ εργατική τάξη».

«Να είσαι ειλικρινείς», πετάει ο Ντέιβιντ, βγάζοντας το κεφάλι του έξω από μια πόρτα. Αφού η Βικτόρια διαμαρτύρεται ότι είναι ειλικρινής, ο πρώην μέσος ρωτά: «Με ποιο αυτοκίνητο σε πήγαινε ο μπαμπάς σου στο σχολείο;»

Η Βικτώρια κάνει πολλές προσπάθειες να παρακάμψει την ερώτηση, λέγοντας: «Δεν είναι απλή απάντηση, εξαρτάται!»

Ωστόσο, αφού ο Da επαναλαμβάνει την ερώτηση πολλές φορές, η Βικτόρια απαντά: «Εντάξει, στη δεκαετία του ’80, ο μπαμπάς μου είχε μια Rolls-Royce».

«Ευχαριστώ», λέει ο Ντέιβιντ, πριν εξαφανιστεί ξανά πίσω από την πόρτα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό