17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Μαρτίνς αποκάλυψε ότι είχε ζητηθεί σε παίκτες του να μην έχουν καλή απόδοση

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη, στο πλαίσιο της δίκης που διεξάγεται στην Πορτογαλία κατά του Σέζαρ Μποαβεντούρα. Ο μάνατζερ κατηγορείται πως τη σεζόν 2015/16 προσπάθησε να πείσει παίκτες της Ρίο Άβε να έχουν μειωμένη απόδοση στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπενφίκα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στην κατάθεση του υποστήριξε ότι τρεις παίκτες του τον είχαν ενημερώσει για την κίνηση του Μποαβεντούρα. ο Μαρτίνς τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του του ζήτησαν να μην παίξουν, αλλά εκείνος επέμεινε να τους «ρίξει» στον αγώνα, αφού τους εμπιστευόταν.

«Δύο παίκτες (ο Μαρσέλο και ο Λιόν) ήρθαν στο γραφείο μου και ενημέρωσαν ότι είχαν στρατολογηθεί από έναν ατζέντη, χωρίς να διευκρινίσουν το όνομά του, το οποίο έμαθα αργότερα μέσω των ΜΜΕ.

Ενημέρωσα τους υπεύθυνους της Ρίο Άβε για αυτό που είχε συμβεί. Οι αθλητές ένιωθαν εμφανώς άβολα και ζήτησαν να μην παίξουν επειδή ήταν φοβισμένοι, ένα αίτημα που αρνήθηκα. Τους εμπιστευόμουν.

Δεν θυμάμαι τι ποσά μου είπαν. Εγώ ενημέρωσα αμέσως τον πρόεδρο και έθεσα το θέμα στα αποδυτήρια. Τελικά, έβαλα τους δύο να παίξουν και δεν θυμάμαι κάποιος από αυτούς να είχε μειωμένη απόδοση», είπε ο Μαρτίνς, σύμφωνα με δημοσίευμα της «O Jogo».

Υπογραμμίζεται ότι για τα όσα κατηγορείται ο Μποαβεντούρα, η Μπενφίκα δε φέρει καμία ευθύνη, αφού το δικαστήριο κρίνει ότι ο γνωστός μάνατζερ δεν ακολουθούσε εντολές συλλόγων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό