16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Μανωλάς στα πρώτα ονόματα της μεταγραφικής λίστας της Σαλερνιτάνα

Ειδήσεις Ελλάδα

SERIE A

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
19.01.2024 | 00:02

Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε ματς κόντρα στην Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2020
INTIME

Η Σαλερνιτάνα αναζητεί έναν έμπειρο παίκτη για την ενίσχυσή της στο κέντρο της άμυνας και σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία το όνομα του “ελεύθερου” Κώστα Μανωλά φιγουράρει πλέον στη μεταγραφική της λίστα.

Η Σαλερντιτάνα είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Serie A και στο -6 από τη γραμμή της σωτηρίας όμως δεν πετάει λευκή πετσέτα και κινείται έντονα στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυσή της ώστε να τα παίξει όλα για όλα στη μάχη της παραμονής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, ο Τζερόμ Μπόατενγκ είναι ο ποδοσφαιριστής που κοιτάζει εδώ και καιρό για την ενίσχυση της άμυνάς της όμως δεν είναι πλέον ο μοναδικός ισχυρός υποψήφιος αφού για τη θέση του στόπερ παίζει δυνατά και το όνομα του Κώστα Μανωλά.

Η αποδέσμευσή του από την Αλ Σαρζά κινητοποίησε την ομάδα του Σαλέρνο και ο πρώην αμυντικός των Ρόμα και Νάπολι θεωρείται μία αξιόπιστη εναλλακτική λύση (όπως και ο Παλομίνο της Αταλάντα), έχοντας μάλιστα ως “ατού” το ότι τον γνωρίζει ο νυν γενικός διευθυντής της Σαλερνιτάνα Βάλτερ Σαμπατίνι (αμφότεροι συνεργάστηκαν στην Ρόμα) αλλά και ο Φάτσιο με τον οποιό ήταν συμπαίκτες στην Ρόμα.

σχετικα αρθρα

Ο Κώστας Μανωλάς έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαρζά

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό