16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Μαγκουάιρ θεωρεί ότι η Μαν. Γιουνάιτεντ έχει τον δικό της «Τζουντ Μπέλινγκχαμ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την πολύ μεγάλη νίκη-πρόκριση κόντρα στη Λίβερπουλ για το FA Cup. Οι «κόκκινοι διάβολοι» με ανατροπή στην παράταση, πανηγύρισαν τη νίκη με 4-3 και πήραν το εισιτήριο για το Γουέμπλεϊ και τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ, που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, μίλησε για τον ταλαντούχο Κόμπι Μάινου, ο οποίος έχει πάρει φανέλα βασικού στην ομάδα. Ο πολύπειρος Άγγλος αμυντικός, χαρακτήρισε τον Μάινου ως νέο… Τζουντ Μπέλινγκχαμ και τόνισε το πόσο πιστεύει σε αυτόν.

Διαβάστε όσα είπε:

«Το να παίζεις σε μια μεγάλη διοργάνωση, προφανώς, είναι σημαντικό να έχεις εμπειρία, αλλά και τα νεαρά αγόρια έρχονται και μερικές φορές παίζουν χωρίς φόβο και μπορούν να διαπρέψουν με αυτόν τον τρόπο. Δεν έχω καμία απολύτως ανησυχία. Είναι απίστευτο που είναι (μόνο) 18, είναι τόσο ώριμος. Είναι λίγο σαν τον Τζουντ όταν ήταν μικρό αγόρι. Έχει το κεφάλι στους ώμους του. Δεν είχα καμία ανησυχία. Βλέπω μέρα με τη μέρα την ικανότητά του στην προπόνηση. Θέλει απλώς να δουλέψει σκληρά και να τα πάει καλά. Τον συγχαρώ, είπα ότι το άξιζε, συνέχισε έτσι και φρόντισε να απολαμβάνει ο ίδιος.

Έχει τα πάντα, μπορεί να χειριστεί την μπάλα άψογα. Είναι πραγματικά δυνατός, δυνατός και μπορείτε να δείτε την εξέλιξη για να παίξει αυτόν τον ρόλο, ειδικά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ακούστε, έχουμε πολλούς καλούς σέντερ σε αυτή τη χώρα αυτή τη στιγμή, πολλοί παίκτες που ήταν εκεί και το έκαναν, και έδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν στα μεγάλα, μεγάλα τουρνουά. Θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά, είμαι σίγουρος ότι θα κάνει, γιατί είναι υπέροχο παιδί. Είναι συναρπαστικές στιγμές για αυτόν και την οικογένειά του. Θα δούμε πού θα πάει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό