23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Λιανός απάντησε για την παράβαση του James αλλά νέες κατηγορίες έρχονται στο φως

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Σταμάτης και η Μαριλίνα περνούν στην αντεπίθεση μιλώντας για κλίκες και δολοπλοκίες του James και το κοινό έχει διχαστεί.

Ένα τρέιλερ που αφορούσε μόνο την Μπλε ομάδα ήταν το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου και ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να καταλάβει βλέποντάς το πως πρωταγωνιστής του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης είναι ο James Καφετζής και η στρατηγική του.

Survivor: Έκανε η Δαλάκα τη «δαλακία» της, είπε ο Τριαντάφυλλος και όλοι συμφώνησαν μαζί του

https://www.instagram.com/reel/C3_IjN-rdr6/Ο «κλικαδόρος» James

Εδώ και λίγο καιρό η ομάδα των Μαχητών έχει χωριστεί σε δύο υποομάδες. Τα πράγματα όμως άρχισαν να γίνονται πιο ξεκάθαρα, όταν σε μια από τις ψηφοφορίες οι Μπλε αποφάσισαν να βγει προτεινόμενος ο Σταμάτης που ήταν από την αρχή του παιχνιδιού εκεί και όχι ο James, ο οποίος δεν είχε βρει ακόμα τα «πατήματά» του στους στόχους.

Ο Σταμάτης από εκείνη την ώρα άρχισε να μιλάει για προδοσίες και λυκοφιλίες – αφού η Χρύσα που ήταν στην παρέα του, προσαρτήθηκε στην παρέα του James. Όλα αυτά φυσικά, βγήκαν στο φως επειδή ο παίκτης των Μαχητών κατάλαβε πως αριθμητικά η παρέα του James – δηλαδή η Σταυρούλα, ο Περπατάρης, ο Φάνης, η Χρύσα και τώρα και ο Γκιουλέκας – είναι περισσότεροι από τη δική του παρέα με την Μαριλίνα, την Δώρα, την Ιωάννα και την Άιρα. Επομένως, σε μια χαμένη ασυλία η κλίκα του James είναι αυτή που θα κάνει κουμάντο στο ποιος θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η προσθήκη ωστόσο, του νέου παίκτη, του Χριστόφορου Ταξίδη, αλλάζει λίγο τα πράγματα, αφού ίσως φέρει τις δύο κλίκες σε αριθμητική ισορροπία, ίσως και όχι – επειδή δεν ξέρουμε πώς θα κινηθεί σε μια πιθανή ψηφοφορία – γι’ αυτό ο Σταμάτης και η Μαριλίνα ήδη ξεκίνησαν, όπως θα δούμε στο νέο επεισόδιο την «καθαίρεση» του «βασιλιά» James.

Οι δυο τους ανέφεραν και θα αναφέρουν και στο σημερινό συμβούλιο πως ο James έχει χωρίσει την ομάδα των Μαχητών στα δύο, παίρνοντας με το μέρος του τους πιο καλούς αγωνιστικά παίκτες κι αφήνοντας τους υπόλοιπους «ξέμπαρκους», όπως λέει ο Σταμάτης. Η Μαριλίνα, βέβαια, πέρα από τον James στοχοποιεί και την Σταυρούλα γι’ αυτή την διάσπαση σε δύο ομάδες των Μαχητών λέγοντας στη δική της παρέα πως όταν χρειάστηκε να λείψει για λίγο ο James κι η Σταυρούλα από την καλύβα τα υπόλοιπα μέλη της κλίκας τους μια χαρά πήγαν κι έκατσαν μαζί τους.

https://www.instagram.com/reel/C37t7ZBouHc/

Φυσικά, ο James μπαίνοντας τον 2ο μήνα στο παιχνίδι και όντας ένας παίκτης αρκετά στρατηγικός ήταν αναμενόμενο να έχει βρει ήδη με ποια άτομα θα κάνει παρέα και ποιοι θα είναι αυτοί που θα τον βοηθήσουν να πάει πιο μακριά. Ποιος άλλωστε, δεν θα το έκανε αυτό στη θέση του; Απλά ο Σταμάτης και η Μαριλίνα ίσως ήθελαν να μπουν στην παρέα του ή απλά θεώρησαν πως με τους συμπαίκτες τους που ξεκίνησαν από την αρχή το παιχνίδι μαζί θα βρίσκονταν απέναντι στον James και τη Σταυρούλα και θα έκαναν εκείνοι κουμάντο.

Survivor: Ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι αντάξιος του James Καφετζή στη στρατηγική και αποθεώθηκε

Οι fans πάντως του Survivor φαίνεται να έχουν διχαστεί, αφού ναι μεν κάποιοι στα σχόλιά τους λένε πως αυτή την στρατηγική ακολουθούσε ο James και το 2021 χωρίζοντας την ομάδα του σε δύο υποομάδες, άλλοι όμως λένε πως όλα αυτά είναι «κακίες» κυρίως της Μαριλίνας, η οποία ως η πιο αδύναμη παίκτρια αυτή τη στιγμή στους Μαχητές ίσως φοβάται πως θα ψηφιστεί αν χάσουν την ασυλία.

Η παράβαση και η απάντηση του Λιανού

Την βδομάδα που πέρασε όμως, δεν είχαμε μόνο τις κατηγορίες για τη στρατηγική του James Καφετζή, απ’ όσους παρακολουθούν το ριάλιτι. Είχαμε και τις κατηγορίες για παράβαση των κανόνων από τον ίδιο, αφού έκλεψε ένα «μπόλας» από τον αγωνιστικό χώρο, δηλαδή ένα από τα αντικείμενα που χρησιμοποιούν για να πετυχαίνουν τους στόχους.

Πολλοί μίλησαν στο Twitter/X για αθέμιτο ανταγωνισμό από τον ίδιο, αφού οι αποχωρήσεις φέτος γίνονται μετά από μονομαχία στον στίβο μάχης κι ο James, όπως κι η ομάδα του θα είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν περισσότερο.

Με τον ντόρο που προκλήθηκε και το αν πρέπει ή όχι να λάβει κάποια ποινή ο James γι’ αυτήν του την κίνηση, ο Γιώργος Λιανός – ο παρουσιαστής του Survivor – τοποθετήθηκε δημόσια στο Twitter/X του γράφοντας: «Λοιπόν πέρα απ’ την πλάκα ,όταν κάτι δεν έχει πλάκα για όλους, άστο να πάει. Καλό μήνα να έχετε. Υ.Γ τα μπόλας επέστρεψαν στη μαμά τους, δεκάδες άλλα props που χάθηκαν τα τελευταία χρόνια ακόμη αγνοούνται! Μη κλείνεις τα μάτια στο έγκλημα (ίσως σβηστεί αργότερα, βγάλε φωτο).

Κι η αλήθεια είναι πως fans του παιχνιδιού είχαν βρει στιγμιότυπα από προηγούμενους κύκλους του παιχνιδιού που κι άλλοι παίκτες είχαν πάρει, για παράδειγμα, τους κρίκους για να κάνουν προπόνηση στον στόχο στις καλύβες τους. Και τα ονόματα τρανταχτά, από τον Ηλία Γκότση μέχρι τον Άρη Σοϊλέδη. Η παραγωγή ωστόσο, και τότε δεν είχε δώσει κάποια ποινή.

Βέβαια, όπως υποστήριξαν κάτω από την ανάρτησή του, μια τέτοια παράβαση μπορεί να μην ήταν επιλήψιμη στους προηγούμενους κύκλους καθώς οι αποχωρίσεις γίνονταν μετά από ψηφοφορία του κοινού, φέτος όμως γίνονται μέσα από μονομαχία και αγωνίσματα, επομένως θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα ένα τέτοιο λάθος.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό