23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάνει εκπαίδευση στον γιο του για τη Φάρμα

Ειδήσεις Ελλάδα

To πιο γλυκό κλικ: Ο Κίμωνας Κουτσόπουλος και γιος του Λεωνίδα και της Χρύσας Μιχαλοπούλου, κάνει εκπαίδευση με τον μπαμπά του. 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει μοιραστεί μαζί μας λίγες αλλά πολύ χαρακτηριστικές στιγμές με τον γιο του. Αυτή τη φορά μας παρουσίασε ένα νέο παιχνίδι τους, που έχει να κάνει και με την παρουσίαση της Φάρμας. Ο Κουτσόπουλος junior ξεκίνησε εκπαίδευση.

https://www.instagram.com/p/CnRZ6N5oULf/Μάθημα: Ζώα και φύση

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μετά την επιστροφή του από την Αντίπαρο όπου διατηρεί εστιατόριο, άφησε για λίγες μέρες μόνους τους, τον γιο του Κίμωνα και τη μαμά του και σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου . Για να μεταβεί στην Πελοπόννησο, στο ορεινό χωριό όπου θα γυριστεί η Φάρμα. Το νέο τρέιλερ ήδη αγαπήθηκε από τους φανς του.

Με την επιστροφή του όμως και παρά τα ξενύχτια του στο εστιατόριο όπου είναι head chef, έδωσε όλο τον ελεύθερο χρόνο του, στον γιο του Κίμωνα. Αυτές τις ημέρες, ξεκίνησε η εκπαίδευση, για να μάθει ο μικρός, τα ονόματα από τα ζωάκια. Τυχαίο; Μάλλον όχι, αφού έχει σχέση το θέμα και με τη Φάρμα. Το αποκάλυψε χαριτολογώντας και ο ίδιος ο σεφ με το story του. «Για να είμαστε έτοιμοι», όπως γράφει.

Ο μικρός Κίμωνας σε μία εβδομάδα ακριβώς θα γιορτάσει και τα πρώτα του γενέθλια. Δεν ξέρουμε ακόμη ωστόσο αν έχει γίνει η βάφτισή του. Και το λέω αυτό, γιατί και στην περίπτωση του Πάνου Ιωαννίδη με τον γιο του, αυτή έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο σεφ δεν μας έχει γνωστοποιήσει ακόμη τι ακριβώς θα συμβεί ή έχει συμβεί. Το μόνο που μας έχει «μαρτυρήσει» είναι το όνομα του μικρού.

Αυτό όμως που επίσης μας έχει γνωστοποιήσει αρκετές φορές, είναι τη λατρεία για τον γιο του. Τόσο όταν ήταν ολίγων μηνών και τον κρατούσε στην αγκαλιά του σκασμένος στα γέλια…

https://www.instagram.com/p/CqyLCqrImuQ/

…Όσο και στην αυθόρμητη πόζα τους στην παραλία το φετινό καλοκαίρι, όπου ο μικρός τον φιλά τρυφερά.

https://www.instagram.com/p/CuuOGBzoRMq/

Αυτά τα posts έκαναν και ρεκόρ από likes.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό