17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Λεμπρόν είναι σίγουρα 39; Ασύλληπτο κάρφωμα πάνω από τον Πολ Τζορτζ []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει καταργήσει τους… νόμους της λογικής και της φυσικής και στα 39 του χρόνια εξακολουθεί να προσφέρει στιγμιότυπο μετά από… στιγμιότυπο στο NBA. Οι Λος Άντζελες Λέικερς επικράτησαν με 106-103 των Λος Άντζελες Κλίπερς και κατάφεραν να μπουν στην πρώτη 10άδα της Δυτικής Περιφέρειας, μέσα από την οποία μπορούν να συμμετάσχουν στα play-in.

Ο «Βασιλιάς», λοιπόν, αποφάσισε να… απογειωθεί σε μία «μαγική» φάση και κάρφωσε πάνω από τον Πολ Τζορτζ. Όλοι στην αρένα, όπως και όσοι το παρακολουθήσαν από το σπίτι, έμειναν άναυδοι, με τον Τζέιμς Χάρντεν, ωστόσο, να είναι αυτός με την καλύτερη αντίδραση!

Ο «μούσιας» ήταν ακριβώς από πίσω από τον Λεμπρόν Τζέιμς εκείνη τη στιγμή και η κάμερα που υπάρχει πάνω στο καλάθι τον έχει φωτογραφίσει να… απορεί με το τι ακριβώς μόλις συνέβη. Υπέροχη στιγμή…

Ο αειθαλής Λεμπρόν Τζέιμς σημείωσε 25 πόντους, 8 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 7 ασίστ και πήρε από το… χέρι την ομάδα του στο ντέρμπι του Λος Άντζελες. Οι Λέικερς έφτασαν για απολογισμό τις 18 νίκες και τις 19 ήττες, τη στιγμή που οι Κλίπερς βρίσκονται στην 4η θέση και μετράνε 22 νίκες και 13 ήττες.

Επόμενο παιχνίδι για τους Λέικερς απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/01, 05:30) και για την άλλη ομάδα του Λος Άντζελες κόντρα στους Φίνιξ Σανς την Τρίτη (09/01, 05:30).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό