16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Λεάο δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδό με παίκτη και Μίλαν να απαντούν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ρατσισμός είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο το οποίο μεταξύ άλλων βάλλει το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα, ακόμα και στις μέρες μας σε μεγάλο βαθμό.

Ένα ακόμα ανάλογο περιστατικό έλαβε χώρα στην Ιταλία με θύμα τον Ραφαέλ Λεάο ο οποίος δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδό της ίδιας της ομάδας του, με τον παίκτη και τη Μίλαν να απαντούν χαρακτηριστικά.

Ο 24χρονος επιθετικός έκανε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μη αφήνοντας αναπάντητη την προσβολή από οπαδό της ίδιας του της ομάδας.

INSTAGRAM – RAFA LEAO

«Δεν μπορώ πια να σε βλέπω, δεν σε αντέχω άλλο. Με εσένα στον αγωνιστικό χώρο, γίνομαι ρατσιστής. Πραγματικά με κάνεις έξαλλο, φύγε όσο πιο γρήγορα γίνεται, εσύ και όσοι σε ακολουθούν», έγραψε στη λεζάντα του ο οπαδός και ο Λεάο ανέβασε το μήνυμά του και απάντησε: «Δυστυχώς ο κόσμος συνεχίζει να έχει τέτοιου είδους ανθρώπους με μικρό μυαλό…»,

«Ράφα είμαστε μαζί σου. Στη δική μας βάση οπαδών και στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει θέση για τον ρατσισμό», ήταν η επίσημη τοποθέτηση της Μίλαν για το περιστατικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό