16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Λαπόρτ ντύθηκε… Μέσι και Ρονάλντο με γκολ πίσω από το κέντρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το «last dance» μπορεί να μην έχει… Λιονέλ Μέσι vs Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο έχει ένα αδιανόητο γκολ… πίσω από το κέντρο και μία επική αντίδραση του γνωστού Youtuber «Speed». Η Αλ Νασρ ξεκίνησε εντυπωσιακά παιχνίδι και προηγήθηκε γρήγορα με 2-0, προτού ο Αϊμερίκ Λαπόρτ έχει μία… έμπνευση.

Ο Γάλλος πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, σε μία φάση που έχασε μέχρι και ο… σκηνοθέτης, είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός της εστίας του και αποφάσισε να τον… κρεμάσει από τα 60 περίπου μέτρα. Το σουτ που επιχείρησε ήταν εκπληκτικό, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και ο δείχτης του σκορ έφτασε στο 3-0.

Ο «Speed», γνωστός Youtuber που φυσικά είναι και οπαδός του Κριστιάνο Ρονάλντο, μπορεί να μην βλέπει ούτε εκείνον, αλλά ούτε και τον Λιονέλ Μέσι να παίζουν, ωστόσο η αντίδρασή του στο γκολ κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου. Ο «Speed», όπως είναι ευρέως γνωστός, δεν μπορούσε να πιστέψει το πόσο εύκολα απέκτησε τόσο μεγάλο προβάδισμα η ομάδα του CR7, αλλά και το πώς μπόρεσε ο Λαπόρτ να σκοράρει από τόσο μακρινή απόσταση.

«Τι βλέπω», φώναζε συνέχεια ενώ βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του, μην μπορώντας να κρύψει την… απορία του για το γκολ που πέτυχε ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός. Στο γκολ αντέδρασε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως, το «last dance» δυστυχώς δεν διεξήχθη ποτέ και το ματς δεν έχει την αίγλη αυτών των δύο σούπερ σταρ εν τη απουσία τους…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό