22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Λαβράνος, τα απόρρητα κονδύλια και οι «άφαντοι» εξοπλισμοί

Ειδήσεις Ελλάδα

Επανέρχονται στο προσκήνιο οι υποκλοπές και οι δικαστικές περιπέτειες του Γιάννη Λαβράνου.

Οπως αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης τα προβλήματα του πρωταγωνιστή του σκανδάλου των υποκλοπών Γιάννη Λαβράνου εκτείνονται πέραν της έρευνας που κάνει για το Predator και τις επισυνδέσεις της ΕΥΠ ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αχιλλέας Ζήσης και πέραν των ερευνών της Οικονομικής Εισαγγελίας και των φορολογικών αρχών για τα εικονικά τιμολόγια που είτε έχουν εκδόσει, είτε έχουν λάβει τα τελευταία χρόνια οι εταιρείες του Λαβράνου Ελέκτρουμ Τεκνόλοτζις, Ιονική Τεχνολογική, Fullspan και Krikel.

Η προσοχή πλέον στρέφεται στην εμπλοκή του Λαβράνου με συμβάσεις των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και του υπουργείου Εθνικής Αμύνης που σχετίζονται με απόρρητες δαπάνες, σημειώνει η ίδια πηγή.

Οι συμβάσεις υπογράφηκαν, τα χρήματα για να αγοραστεί ο εξοπλισμός εκταμιεύθηκαν, αλλά ο εξοπλισμός είναι, μου λένε… άφαντος. Πού πήγε ο εξοπλισμός; Αυτό θα πρέπει να το απαντήσουν οι τότε υπηρεσιακοί που υπέγραψαν τις συμβάσεις και θα έπρεπε να παραλάβουν τον εξοπλισμό που χαρακτηρίσθηκε ως απόρρητος.

Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να τρέξουν Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις με πρωτοβουλία των υπουργών κ.κ. Χρυσοχοΐδη και Δένδια. Και θα πρέπει να δοθεί η εντολή «φέρτε μας να δούμε τι αγοράσαμε…»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό