28.2 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ο λέει τώρα πως η GM “κάνει φανταστική δουλειά” στη παραγωγή αναπνευστήρων

Ειδήσεις Ελλάδα

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Donald εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της GM και της CEO της, Mary Barra, κατηγορώντας την εταιρία πως δεν ενήργησε γρήγορα για την κατασκευή αναπνευστήρων, αλλά την ίδια ημέρα, η GM απάντησε στον πρόεδρο των ΗΠΑ πως ξεκινά άμεσα την παραγωγή τόσο των αναπνευστήρων όσο και προστατευτικών μασκών.

Τώρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, με νέο του tweet, κάνει στροφή 180 μοιρών, εκθειάζοντας αυτή την φορά την GM. Συγκεκριμένα έγραψε:
Η General Motors κάνει μια φανταστική δουλειά. Δεν νομίζω πως πρέπει πλέον να ανησυχούμε γι’αυτή.
Η GM θα κατασκευάζει σε συνεργασία με την Ventec, μηνιαίως 10.000 VOCSN αναπνευστήρες στο εργοστάσιό της στο Kokomo, της Indiana, με τις πρώτες παραδόσεις τους να ξεκινούν τις επόμενες ημέρες. Η GM μάλιστα αναφέρει πως έχει θέσει ως στόχο την παραγωγή 200.000 VOCSN αναπνευστήρων.

Επίσης η GM θα παράγει χειρουργικές μάσκες επιπέδου 1 που έχουν πιστοποίηση από τον FDA στο εργοστάσιό της στο Warren του Michigan. Η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες ημέρες και εντός δύο εβδομάδων η GM θα κατασκευάζει 50.000 μάσκες ημερησίως, με δυνατότητα η παραγωγή να διπλασιαστεί στις 100.000 μάσκες ανά ημέρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό